/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Tray sealer

Tray sealers worden veel ingezet om voedingsmiddelen in voorgevormde bakjes (trays) aan de bovenkant te sluiten. Een automatische tray sealer brengt bovenop een bakje of tray een plastic folie aan dat door middel van hitte geseald wordt. Het bakje heeft een luxe uitstraling.

Tray sealers worden ook wel top sealers genoemd. ARCO levert tray sealers die bakjes kunnen sealen in bijna elke vorm en afmeting. De tray sealers zorgen voor een automatische afsluiting van bakjes en zijn daarom uitstekend geschikt voor de voedingsmiddelen industrie. Een seal is mooi, gemakkelijk te gebruiken en het conserveert producten zodat ze langer vers blijven.

De tray sealers die ARCO levert worden gekenmerkt door hoge mate van efficiëntie en ze zijn economisch door het lage gebruik van sealfolie. Daarnaast zijn de top sealers flexibel inzetbaar, snel, hygiënisch en gemakkelijk te bedienen.

Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger.van.knippenberg@arco-solutions.nl

 

Wat u van ons mag verwachten

Referenties

Intersnack

Referenties

Scherpenhuizen