Laat je verrassen door ons bij Fruit Logistica!

Het is bijna zover! Op 5,6, en 7 april 2022 vindt de Fruit Logistica beurs in Berlijn plaats. De jaarlijks terugkerende, succesvolle, toonaangevende internationale handelsbeurs Fruit Logistica is ’s werelds enige en belangrijkste ontmoetingsplaats voor inkopers van groenten en fruit. Fruit Logistica verrast en inspireert inkopers met boordevol verse ideeën en kansen.

Natuurlijk mag ARCO zoals ieder jaar bij dit inspirerende evenement niet ontbreken. Met een stand van ruim 120 vierkante meter zullen wij onze nieuwste machines waaronder – The number 1 soft fruit weighing machine – voor het efficiënt transporteren, sorteren, afwegen en etiketteren van groenten en fruit tonen. Daarnaast worden er live demonstraties gegeven van de nieuwste technieken op het gebied van zacht fruit wegen en verpakken. Ook zal Koningh Coding, Labeling & Inspection specialist in coderen en etiketteren, aanwezig zijn om hun kennis en expertise met je te delen.

Breng ons een bezoekje - Stand C-12, Hall 9

Kortom; breng gezellig een bezoekje aan onze stand C-12, hall 9 en laat je inspireren door onze experts Albert Vermeulen, Ger van Knippenberg, Giel Boonen en Paul Albers. Want er is namelijk geen betere manier om onze innovatieve, duurzame en effectieve machines aan je te laten zien dan tijdens de Fruit Logistica beurs.

Nog geen toegangskaarten? Neem gerust contact met ons op voor gratis toegangskaarten.

Om je alvast een voorproefje te geven van onze nieuwste number 1 soft fruit weighing machine, delen wij graag dit filmpje met je. Bekijk de video hier: