ARCO software

Vooruitgang

Met name in de technische branche blijven ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Daarom is het voor ARCO zeer belangrijk om op de hoogte te blijven van deze laatste vernieuwingen en ontwikkelingen. Ons research- en developmentteam focust zich met name op:

  • Procesoptimalisering;
  • Robotisering;
  • Softwareontwikkelingen;
  • Artificiële intelligentie-ontwikkelingen.
Tekenaars aan het werk

Waarom vindt ARCO research belangrijk?

Voordat de specialisten op de research- & developmentafdeling kunnen gaan ontwikkelen, zullen ze eerst onderzoek moeten doen. Tijdens dit onderzoek wordt veel aandacht besteed aan materialen en ontwerp. Ook wordt er gekeken naar de technische specificaties en indien van toepassing worden ergonomische aspecten hierin meegenomen. Daarnaast kijken de specialisten van ARCO naar de strenge normen waar een product/dienst aan moet voldoen als het gaat om veiligheid en kwaliteit. Al deze aspecten van research dienen eerst goed onderzocht te worden om te voorkomen dat ARCO producten ontwikkelt die niet aan de gestelde wensen of eisen voldoen.

prototype

Wat verstaat ARCO onder development?

Zodra het specialistenteam van de research- & developmentafdeling de informatie in de onderzoeksfase in kaart heeft gebracht, gaan ze de volgende fase in. Dit is de ontwikkelingsfase. De overgang van de onderzoeksfase naar de ontwikkelingsfase bestaat binnen ARCO voor het grootste gedeelte uit het maken van diverse prototypes. Dit zijn de eerste testexemplaren van een nieuw product of een nieuwe dienst. Als de prototypes voldoen aan alle gestelde normen en eisen, en uitvoerig getest zijn in onze simulatieruimte, kunnen ze in productie worden gebracht.

Kennisdeling

Wij willen alle kennis binnen ons bedrijf, opgedaan door onder andere ons research- en developmentteam, zo veel mogelijk delen en toegankelijk maken. Want wij willen bedrijven niet helpen door ze afhankelijk van ARCO te maken, maar door ze zelf handvatten te geven om vooruit te kunnen en hun productieprocessen te blijven verbeteren. We investeren niet alleen geld in het bedenken en uitwerken van innovaties, maar ook in het overdragen van onze ideeën en onze kennis.

Wat onze klanten over ons zeggen

“We zagen veel commitment en doorzettingsvermogen. We moesten en zouden het eerste pakketje op de dag van de deadline over de baan krijgen en dat is ook gelukt. ARCO ging niet naar huis voordat het goed liep. Echt wel fijn dat ze dezelfde drive hadden als wij, het was een zeer prettige samenwerking.”

Saint Gobain Saint Gobain

”We zijn erg tevreden over de geautomatiseerde oplossing van ARCO en hoe dit perfect aansluit op onze picklijn. ARCO heeft van begin tot eind met ons meegedacht in de oplossing. We hebben een goede samenwerking gehad waarin klantgerichtheid centraal stond. Tijdens de implementatie hebben de monteurs netjes en zonder overlast gewerkt. We zullen zeker vaker terugkomen bij ARCO voor oplossingen.”  

Herbalife Nutrition Herbalife Nutrition
herbalife nutrition

”Als je gezamenlijk denkt in robotoplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket van aanvoer, wegen, verpakken en afvoeren en  de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte intra-logistieke installatie neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Scherpenhuizen Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

” Wij zijn erg blij dat we ARCO exclusieve distributie kunnen verlenen voor onze LED vitamine D-booster met de gepatenteerde LED2D technologie. De samenwerking opent wereldwijd nieuwe markten voor Luxidum en we profiteren van ARCO’s jarenlange ervaring op het gebied van productielijnen voor de champignon industrie. Deze samenwerking geeft ARCO op zijn beurt een portfolio van machines voor champignonverwerkers en producenten dat uniek is in de wereld.”

Paul Urbain Luxidum
Recensie Luxidum ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Innovatie - Jean Pierre en Stefan

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op