Altijd Reactie, Communicatie, Overleg

De service van ARCO gaat verder dan het ontwikkelen, bouwen en installeren van machines en installaties. Met zes servicemonteurs en servicebussen streven wij naar continuïteit voor elke klant. Middels onze Service Level Agreements (SLA), spare parts, 24-uurs storingsdienst, onderhoud en reparaties helpen wij jouw organisatie verder.

Servicemonteur ARCO

24/7 support

Onze storingsdienst staat dag en nacht klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen. Ook in het weekend en op feestdagen kun je rekenen op deze service. De storingsdienst zal na de melding zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming komen.

Als blijkt dat wij het probleem niet direct kunnen oplossen, zorgen wij er uiteraard voor dat de dag na de storing contact met je wordt opgenomen, zodat jouw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Onze storingsdienst is inzetbaar voor:

  • Noodreparaties;
  • Herstelwerkzaamheden;
  • Acute storingsoplossingen.
Storing? Neem contact op
ARCO bedrijfswagen onderweg

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement, oftewel onderhoudscontracten, zijn voor ons een belangrijke manier om onze klanten zover als mogelijk te ontzorgen met onze oplossingen. Binnen ARCO besteden we naast de productie van machines en installaties veel aandacht aan het ontwerp, op het gebied van efficiency, ergonomie, storingsreductie, hygiëne en vele andere individuele klantwensen. Al deze onderwerpen genereren een belangrijke lijst aandachtspunten die doorlopen worden voor, tijdens en na de productie van jouw machine of installatie.

Door middel van een Service Level Agreement bieden wij de mogelijkheid om deze belangrijke lijst met aandachtspunten voor jouw machine/installatie in onze handen te leggen. Wij willen onze klanten namelijk beschermen tegen storingen en andere productiebedreigende factoren. In een Service Level Agreement onderhoudscontract worden de momenten van bereikbaarheid en periodiek onderhoud samen met de klant vastgelegd. Aan de hand van zo’n Service Level Agreement besparen onze klanten kosten op onderhoud en wordt onnodige stilstand van productie voorkomen. Onderhoudscontracten dragen in die zin bij aan de productiviteit en mate van ontzorging door ARCO.

Meer informatie over SLA? Neem contact op
Service ARCO

Onderhoud en reparaties

Om ervoor te zorgen dat je machine/installatie optimaal en continu blijft presteren, is er behoefte aan onderhoud. Onze vakbekwame medewerkers komen graag bij je langs om het nodige onderhoud te plegen. We kunnen deze service aanbieden in contractvorm zoals de hierboven beschreven Service Level Agreement, maar je kunt ook altijd bellen voor een afspraak.

Naast onderhoud bieden wij natuurlijk ook revisies en reparaties aan je machine/installatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om snel en vakkundig te schakelen.

Onderhoud nodig? Neem contact op
Spareparts ARCO

Spare parts

Reserveonderdelen zijn bedoeld om jouw machine/installatie continu werkend te houden. Wij willen mogelijke downtime van je machine of installatie zo minimaal mogelijk houden, of er nu wel of niet sprake is van een Service Level Agreement. Daarom hanteren we een service waarbij specifieke (slijtage)onderdelen direct voorhanden zijn en snel naar de door jou gewenste bestemming kunnen worden gestuurd. Zodat de continuïteit van jouw productieproces niet verstoord wordt door lange levertijd van bepaalde machineonderdelen.

Spare parts nodig? Neem contact op
Inspectie en rapportage ARCO

Inspectie en rapportage

Wij kunnen inspecties uitvoeren op een tijdstip dat jullie schikt. De inspectiediensten van ARCO geven je gedetailleerd inzicht in de status van jouw productieproces/transportsysteem. Dit is het ideale startpunt voor het bepalen van de noodzakelijke stappen om je systeem in goede staat te houden. Op basis van jouw wensen en onze expertise bepalen we gezamenlijk de ideale keuring. Deze keuring ontvang je ook in de vorm van een rapportage retour.

Inspectie plannen? Neem contact op

Aanvulling op onze service

Als systeemintegrator willen wij de concurrentie altijd een stap vóór blijven. Met producten die niet alleen betere prestaties leveren, maar ook stabiel, veilig en duurzaam inzetbaar zijn. Dit vraagt om optimale onderhoud van onze installaties, eenvoudige mogelijkheden om upgrades te doen en de flexibiliteit om snel en efficiënt te kunnen inspelen op veranderende eisen uit de markt. Om dit te bereiken is méér nodig dan goede service. Bekijk hieronder de aanvulling op onze servicediensten.

Wat onze klanten over ons zeggen

”Als je gezamenlijk denkt in oplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket en de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

Door de installatie van ARCO kunnen we hetzelfde werk met minder operators uitvoeren. Het systeem zorgt voor een snellere doorvoer van producten en zo goed mogelijke omstandigheden van onze operators. 

Coolrec Coolrec
Logo Coolrec

Doordat we nauw samenwerkten met ARCO werd alles in overleg ontwikkeld en past de mega silobunker precies bij wat wij als substraten nodig hadden. Een prettige samenwerking met goed resultaat.

Substraten Substraten
Logo fabriek

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons, aldus de opdrachtgever.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte lijn neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Mari van Gool Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

We zochten een doseersysteem dat vakken met klei kon vullen en daarbij ook nog kon zorgen voor een goede verdeling in de vakken. Bij het leeghalen van de vakken zijn we nu in staat om een goed mengsel van de gemalen klei richting de fabriek te brengen. Door het doseringssysteem van ARCO zijn er veel minder schommelingen in de klei, wat de kwaliteit ten goede komt. 

Steenfabriek Beek Steenfabriek Beek
logo_Vandersanden

” Wij zijn erg blij dat we ARCO exclusieve distributie kunnen verlenen voor onze LED vitamine D-boosters met de gepatenteerde LED2D technologie. De samenwerking opent wereldwijd nieuwe markten voor Luxidum en we profiteren van ARCO’s jarenlange ervaring op het gebied van productielijnen voor de champignon industrie. Deze samenwerking geeft ARCO op zijn beurt een portfolio van machines voor champignonverwerkers en producenten dat uniek is in de wereld.”

Paul Urbain Luxidum
Recensie Luxidum ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Team service - Roy en Niek

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Maak een afspraak