Voordelen van onze orderpickingoplossingen

Wat als de snelheid van jouw logistieke lijn niet meer wordt bepaald door de snelheid van jouw operators? Onze orderpickingoplossingen zorgen voor een geautomatiseerd proces waarbij de operators van een uitvoerende functie richting een controlerende functie gaan.

Kleinere foutmarge
Doordat orders niet meer door operators, maar door een computergestuurd systeem worden geselecteerd en vervoerd, neemt de kans op fouten af tot een minimum.
Effectiever werk
Operators hoeven niet meer door grote hallen te lopen om ieder product handmatig te pakken. Met de pickingoplossingen van ARCO neemt dit proces minder tijd en minder ruimte in beslag.
Gegevensanalyse
Alle data worden niet alleen opgeslagen, maar ook geanalyseerd om het proces te blijven verbeteren.
Eenvoudige integratie
De orderpickingoplossingen van ARCO kunnen zowel in een nieuwe als in een bestaande lijn geïntegreerd worden.

Zien hoe deze voordelen in de praktijk naar voren komen? Bekijk onze machines en oplossingen. We bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

Daag ons uit
Directeur Albert Vermeulen.

Unieke oplossingen van ARCO

Wat de (order)pickingoplossingen van ARCO uniek maakt:  

  • Slimme software die met de tijd mee blijft gaan; 
  • Taakverlichting voor de operators; 
  • Optimale ruimtebesparing.   

ARCO voor oplossingen van A tot Z

Voor de branches Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industry, Recycling & Bulk ontwikkelen wij robuuste, onderhoudsvriendelijke machines die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de klant. Onze ervaren medewerkers leveren projecten turnkey op, dus inclusief bewerking en besturing. Het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door specialisten met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor jou de meest optimale oplossing.

Onze orderpickingoplossingen

Bekijk hieronder alle orderpickingoplossingen voor Supply Chain & Internal Logistics: 

Bekijk onze andere oplossingen voor Supply Chain & Internal Logistics

Aanvullingen op onze hardware-oplossingen

Wij zien geen losse machines, maar wij kijken altijd naar het gehele proces. We vinden het belangrijk dat we onze klanten een totaalpakket aanbieden, met de meest effectieve en efficiënte lijnen, de beste ondersteuning en de betrouwbaarste service.  

Wat onze klanten in de Supply Chain & Internal Logistics markt over ons zeggen

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons, aldus de opdrachtgever.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Bram en Bjorn
Daag jij ons Supply Chain & Internal Logistics team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Maak een afspraak

Gerelateerde nieuwsberichten binnen Supply Chain & Internal Logistics