Scanmogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden om producten te scannen. Barcodes en QR-codes maken het mogelijk om data te verzamelen die het management belangrijke informatie geven over het gehele proces. In veel gevallen wordt een koppeling gemaakt tussen de scanapparatuur en het informatiesysteem (bijvoorbeeld WCS of WMS). Door middel van fotoscanning kunnen producten gescand worden. Het is bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie mogelijk om afwijkende voedingsmiddelen automatisch te scannen om ze vervolgens te sorteren. ARCO biedt systemen met high-end scanning apparatuur voor optimale prestaties.

Barcode print en apply oplossing
Orderpicking oplossingen
Barcodescanner ARCO-Solutions.

Voordelen van onze scanoplossingen

De scanoplossingen van ARCO bieden vele voordelen. Niet alleen voor de snelheid en capaciteit van de productielijn, maar ook op het gebied van automatisering en efficiëntie. 

Snelheid
De scanoplossingen van ARCO zijn voorzien van de nieuwste technieken, die zorgen voor een hoge verwerkingssnelheid. Onze scanners kunnen pakketidentificatie zowel op de zijkanten als op de bovenkanten van een pakket identificeren.
Betrouwbaarheid
Informatie wordt met de scanners van ARCO altijd accuraat afgelezen. Ook voor onvoorspelbare leesomstandigheden en omstandigheden met vuil en vocht hebben we scanners die optimaal blijven presteren.
Gegevensoverdracht
Doordat de scanoplossingen van ARCO zijn voorzien van real time synchronisatie heb je altijd de meest actuele gegevens voor je.
Gemakkelijk inzetbaar en schaalbaar
Afhankelijk van jouw vraag zijn onze scanners breed inzetbaar. Voor grote ladingen en kleinere productstroom, voor barcodes en QR-codes; we denken graag mee over de beste oplossing voor jouw organisatie.
Bjorn Hutgens ARCO-Solutions.

Unieke oplossingen van ARCO

We bieden scanoplossingen, aangepast aan klantspecifieke omstandigheden en wensen. Geen een oplossing is hetzelfde. Er zijn wel unieke onderdelen aan onze scanoplossingen, die ons onderscheiden van onze concurrentie: 

  • Volledig redundante configuratie; 
  • Hoog onderhoudsgemak; 
  • 24/7 beschikbaarheid van onze monteurs. 

ARCO voor oplossingen van A tot Z

Voor de branches Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industry, Recycling & Bulk ontwikkelen wij robuuste, onderhoudsvriendelijke machines die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de klant. Onze ervaren medewerkers leveren projecten turnkey op, dus inclusief bewerking en besturing. Het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door specialisten met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor jou de meest optimale oplossing.

Daag ons uit

Bekijk onze andere hardware-oplossingen

Aanvullingen op onze hardware-oplossingen

We leveren naast onze totaal processen ook kleine installaties aan, die makkelijk te integreren zijn in een bestaand productieproces. We vinden het belangrijk dat we onze klanten elke mogelijkheid kunnen bieden, met de meest effectieve en efficiënte lijnen, de beste ondersteuning en de betrouwbaarste service.

Wat onze klanten over ons zeggen

”Als je gezamenlijk denkt in oplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket en de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

Door de installatie van ARCO kunnen we hetzelfde werk met minder operators uitvoeren. Het systeem zorgt voor een snellere doorvoer van producten en zo goed mogelijke omstandigheden van onze operators. 

Coolrec Coolrec
Logo Coolrec

Doordat we nauw samenwerkten met ARCO werd alles in overleg ontwikkeld en past de mega silobunker precies bij wat wij als substraten nodig hadden. Een prettige samenwerking met goed resultaat.

Substraten Substraten
Logo fabriek

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons, aldus de opdrachtgever.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte lijn neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Mari van Gool Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

We zochten een doseersysteem dat vakken met klei kon vullen en daarbij ook nog kon zorgen voor een goede verdeling in de vakken. Bij het leeghalen van de vakken zijn we nu in staat om een goed mengsel van de gemalen klei richting de fabriek te brengen. Door het doseringssysteem van ARCO zijn er veel minder schommelingen in de klei, wat de kwaliteit ten goede komt. 

Steenfabriek Beek Steenfabriek Beek
logo_Vandersanden

” Wij zijn erg blij dat we ARCO exclusieve distributie kunnen verlenen voor onze LED vitamine D-boosters met de gepatenteerde LED2D technologie. De samenwerking opent wereldwijd nieuwe markten voor Luxidum en we profiteren van ARCO’s jarenlange ervaring op het gebied van productielijnen voor de champignon industrie. Deze samenwerking geeft ARCO op zijn beurt een portfolio van machines voor champignonverwerkers en producenten dat uniek is in de wereld.”

Paul Urbain Luxidum
Recensie Luxidum ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Medewerkers Bjorn, Bram en Albert

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Maak een afspraak

Wij blijven voortdurend innoveren