AI

Wat is artificial intelligence precies?

Artificial intelligence wordt in het Nederlands ook wel kunstmatige intelligentie genoemd. In het kort houdt artificial intelligence in dat machines en apparaten zelfstandig beslissingen kunnen nemen. Er wordt van artificial intelligence gesproken als er sprake is van een zelflerend systeem. Een voorbeeld hiervan is een algoritme dat op zoek gaat naar pakbare objecten. In de database staat voor een aantal objecten op welke punten ze het best opgepakt kunnen worden voor optimale producthandling. Het algoritme mag zichzelf zelflerend noemen als het voor een object dat nog niet in de database staat, op basis van gegevens die wél bekend zijn, kan bepalen waar het onbekende object het beste opgepakt kan worden.

ARCO software

De voordelen van artificial intelligence

Artificial intelligence (ook wel AI genoemd) kan zorgen voor gigantische procesoptimalisatie. Een aantal voordelen van AI zijn:

  • Afname van menselijke tussenkomst betekent afname van menselijke fouten;
  • Werkzaamheden waar voorheen veel mankracht voor nodig was, kunnen geautomatiseerd worden uitgevoerd;
  • Geautomatiseerde procesoptimalisatie.

ARCO en Artificial intelligence

Ons research- & developmentteam onderzoekt nieuwe en slimme oplossingen, toepasbaar in de meest uiteenlopende branches. Bijvoorbeeld een machine die een product kan scannen en op basis van een database kan bepalen wat voor product het is en waar dit product het best kan worden opgepakt. Als er een voor de machine onbekend product wordt gescand, dan kan de machine dit product toevoegen aan de database en een volgende keer dit product wel automatisch herkennen.

Dataopslag

Naast de AI-oplossingen kan ARCO regelen dat alle data die jouw machines genereren, veilig worden opgeslagen in de cloud, lokaal of op de server. Met de opslag van data beperken we de downtime. Je kunt altijd jouw eigen data inzien en alle opgeslagen informatie wordt gebruikt om jullie processen te blijven optimaliseren. Het is ook mogelijk om je data op te slaan op je eigen server. Dan loggen wij op jullie eigen server en regelen we vanuit daar alle procesoptimalisatie. We bespreken graag alle mogelijkheden en kijken wat het best bij iedere klant past.

AI-gerelateerde vragen?

We staan aan de start van oneindige mogelijkheden die AI met zich meebrengt. Heeft jouw organisatie een AI-gerelateerde vraag of een dataopslag vraag waar nu nog geen oplossing voor is? Laat het ons weten, zodat we samen de mogelijkheden kunnen ontdekken.

Neem contact op

Aanvulling op onze diensten

Als systeemintegrator willen wij de concurrentie altijd een stap vóór blijven. Met producten die niet alleen betere prestaties leveren, maar ook stabiel, veilig en duurzaam inzetbaar zijn. Dit vraagt om optimale onderhoud van onze installaties, eenvoudige mogelijkheden om upgrades te doen en de flexibiliteit om snel en efficiënt te kunnen inspelen op veranderende eisen uit de markt. Om dit te bereiken is méér nodig dan goede hardware oplossing. Bekijk hieronder de aanvulling op onze diensten.

Wat onze klanten over ons zeggen

”Als je gezamenlijk denkt in oplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket en de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

Door de installatie van ARCO kunnen we hetzelfde werk met minder operators uitvoeren. Het systeem zorgt voor een snellere doorvoer van producten en zo goed mogelijke omstandigheden van onze operators. 

Coolrec Coolrec
Logo Coolrec

Doordat we nauw samenwerkten met ARCO werd alles in overleg ontwikkeld en past de mega silobunker precies bij wat wij als substraten nodig hadden. Een prettige samenwerking met goed resultaat.

Substraten Substraten
Logo fabriek

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons, aldus de opdrachtgever.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte lijn neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Mari van Gool Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

We zochten een doseersysteem dat vakken met klei kon vullen en daarbij ook nog kon zorgen voor een goede verdeling in de vakken. Bij het leeghalen van de vakken zijn we nu in staat om een goed mengsel van de gemalen klei richting de fabriek te brengen. Door het doseringssysteem van ARCO zijn er veel minder schommelingen in de klei, wat de kwaliteit ten goede komt. 

Steenfabriek Beek Steenfabriek Beek
logo_Vandersanden

” Wij zijn erg blij dat we ARCO exclusieve distributie kunnen verlenen voor onze LED vitamine D-boosters met de gepatenteerde LED2D technologie. De samenwerking opent wereldwijd nieuwe markten voor Luxidum en we profiteren van ARCO’s jarenlange ervaring op het gebied van productielijnen voor de champignon industrie. Deze samenwerking geeft ARCO op zijn beurt een portfolio van machines voor champignonverwerkers en producenten dat uniek is in de wereld.”

Paul Urbain Luxidum
Recensie Luxidum ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Innovatie - Jean Pierre en Stefan

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Maak een afspraak