Groene asperges op een stretchwrapper

Werking Stretch Wrapper

Bakjes of schaaltjes met product komen over een band richting de stretch wrapper. De stretch wrapper stuurt een bakje/schaaltje omhoog richting een strak getrokken stuk folie en vouwt de folie in één vloeiende beweging om het product. De machine wordt zo ingesteld dat het plastic strak genoeg zit om het product goed te kunnen vervoeren, maar niet zo strak zit dat het product beschadigd raakt.   

Toepassing Stretch Wrapper

De stretch wrapper kan worden gebruikt voor het snel en hygiënisch verpakken van allerlei producten in bakjes of op schaaltjes. Vaak wordt de stretch wrapper in de agri-foodindustrie gebruikt voor het verpakken van verse groente of fruitproducten.

Bekijk video Stretch Wrapper

Asperges op een stretchwrapper

Voordelen Stretch Wrapper

De voordelen van een stretch wrapper van ARCO zijn:   

  • De stretch wrapper verpakt open bakjes en schaaltjes binnen één beweging volledig in plastic folie; 
  • De machine zorgt ervoor dat het product in de bakjes of schaaltjes niet beschadigt tijdens het verpakken; 
  • De stretch wrapper is eenvoudig te integreren in nieuwe en bestaande productielijnen; 
  • Met de stretch wrapper kunnen groenten en fruit op een hygiënische manier worden verpakt.  

Misschien ook interessant

ARCO heeft naast stretch wrappers ook flowpackers, dekselaars, tray sealers, dozensluiters, dozenopzetters, top labelaars, punnet inserters en punnet dispensers. Wij helpen je graag met het vinden van de best passende en meest voordelige oplossing voor jouw organisatie. 

Aanvulling op onze hardware-oplossingen

Als systeemintegrator willen wij de concurrentie altijd een stap vóór blijven. Met producten die niet alleen betere prestaties leveren, maar ook stabiel, veilig en duurzaam inzetbaar zijn. Dit vraagt om optimale onderhoud van onze installaties, eenvoudige mogelijkheden om upgrades te doen en de flexibiliteit om snel en efficiënt te kunnen inspelen op veranderende eisen uit de markt. Om dit te bereiken is méér nodig dan goede hardware oplossing. Bekijk hieronder de aanvulling op onze hardware oplossingen.

Wat onze klanten in de Agri & Food markt over ons zeggen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket van aanvoer, wegen, verpakken en afvoeren en  de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte intra-logistieke installatie neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Scherpenhuizen Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel en Ger
Daag jij ons Agri & Food team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op