Topsealer

Werking Tray Sealer

ARCO levert tray sealers die bakjes kunnen sealen in bijna iedere vorm en afmeting. De bovenkant van het bakje wordt bedekt met plastic en de tray sealer zorgt ervoor dat het bakje luchtdicht wordt afgesloten met door hitte gesealde plastic. De topsealmachine werkt op een dusdanige manier dat de inhoud van de bakjes niet beschadigd of verwarmd raakt door het sealen. Het is een snelle en effectieve oplossing om bakjes met bijvoorbeeld groente of fruit snel en hygiënisch af te sluiten. Dankzij de topseal folie blijven de groenten en fruit ook een stuk langer houdbaar.

Daag ons uit

Toepassing Tray Sealer

De tray sealer zorgt voor een automatische afsluiting van bakjes en is daarom uitstekend geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Denk hierbij aan producten zoals: vlees, paddenstoelen, zacht fruit en vis. Zo raken deze delicate producten niet beschadigd en zorgt de topsealmachine ervoor dat ze inhoud ook niet verwarmd wordt tijdens het sealen van de topseal folie.

touch screen topsealer

Voordelen Tray Sealer

De voordelen van een tray sealer van ARCO zijn:

 • De topsealmachine zorgt voor een strak resultaat en mooie gesloten bakjes;
 • De machine kan eenvoudig in nieuwe of bestaande lijnen worden geïmplementeerd;
 • De tray sealer is gemakkelijk te gebruiken en de top seal is eenvoudig te verwijderen door de consument;
 • De top seals van onze tray sealer conserveren producten zodat ze langer vers blijven;
 • De schakelkast is boven de machine geplaatst, hierdoor gemakkelijk bereikbaar;
 • Er wordt weinig sealfolie gebruikt;
 • Foliebreukdetectie;
 • Gebruiksvriendelijke bediening doormiddel van touchscreen;
 • De topsealmachines zijn flexibel inzetbaar, snel en hygiënisch.
Daag ons uit

Misschien ook interessant

Aanvullingen op onze hardware oplossingen

We leveren naast onze totaal processen ook kleine installaties aan, die makkelijk te integreren zijn in een bestaand productieproces. We vinden het belangrijk dat we onze klanten elke mogelijkheid kunnen bieden, met de meest effectieve en efficiënte lijnen, de beste ondersteuning en de betrouwbaarste service.

Aanvulling op onze hardware-oplossingen

Als systeemintegrator willen wij de concurrentie altijd een stap vóór blijven. Met producten die niet alleen betere prestaties leveren, maar ook stabiel, veilig en duurzaam inzetbaar zijn. Dit vraagt om optimale onderhoud van onze installaties, eenvoudige mogelijkheden om upgrades te doen en de flexibiliteit om snel en efficiënt te kunnen inspelen op veranderende eisen uit de markt. Om dit te bereiken is méér nodig dan goede hardware oplossing. Bekijk hieronder de aanvulling op onze hardware oplossingen.

Wat onze klanten in de Agri & Food markt over ons zeggen

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket en de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte lijn neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Mari van Gool Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel_Paul_Emiel
Daag jij ons Agri & Food team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

 • Onze kennis is jouw kennis
 • Wij staan nooit stil
 • Verder dan de beste oplossing
Maak een afspraak