/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Traversewagens

Bij een intern productieproces is het verplaatsen van producten (of pallets) van A naar B een belangrijk onderdeel. Omdat de afstand in bijvoorbeeld een hal groot kan zijn, en het niet noodzakelijk is om in die afstand producten/pallets te bufferen, kan een traversewagen ingezet worden.

Toepassing Traversewagens

De traversewagen is voorzien van een transporteur, meestal een ketting- en of rollenbaan, en kan daarmee producten/pallets ophalen en ergens anders weer neerzetten.

Voordelen Traversewagens

  • Geschikt voor capaciteit tot 2.000 kg;
  • Een motorische aansturing;
  • Uitbreiding optie beschikbaar: ook draaiend uit te voeren;
  • Geschikt voor o.a. Europallets, Blokpallets, Düsseldorfpallets;
  • Maakt u productieproces een stuk makkelijker en veiliger;
  • Hoge snelheid.

Mogelijkheden Traversewagens

Met een traversewagen zorgt u ervoor dat uw productieproces nog soepeler verloopt, delen van de productie blijven hierdoor toegankelijk.We vertellen u dan ook graag meer over het gebruik hiervan, alsmede over de mogelijkheden die u bij ons heeft, Afhankelijk van de wensen zetten wij onze standaard traverse wagens in of wij maken ze op maat zodat u deze zonder problemen in uw bedrijf kunt gebruiken. Contacteer ons gerust. Onze technische adviseurs geven u graag een passend advies. 

Paul Albers

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Albers via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar paul.albers@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten