Heftafel

Werking van heftafels

De werking en bediening van een heftafel is eenvoudig, gezien de heftafel objecten alleen omhoog en omlaag kan verplaatsen. Wel kunnen heftafels worden uitgevoerd met geïntegreerde rollenbanen, kettingbanentransportbanden en andere oplossingen voor jouw proces. De heftafels van ARCO kunnen gewichten van wel 1.000 kg tot 10.000 kg dragen. De heftafels kunnen worden geleverd in Hygienic Design, gegalvaniseerd staal, roestvrij staal en gelakt staal.

Toepassing van heftafels

De heftafels van ARCO kunnen gebruikt worden voor onder andere het handmatig hanteren van goederen waarbij de heftafel dient als een werkplatform. Ook kan een heftafel werken als machine-input en machine-output, of om pallets te laden en te lossen en binnen productielijnen. Hiervoor kan het ontwerp van de heftafels aangepast worden, afhankelijk van de behoeften binnen jouw proces. Zo zijn de heftafels van ARCO op steeds een geschikte hardware oplossing als toevoeging op je productieproces

 

Heftafel

Voordelen van heftafels

De heftafels van ARCO bieden de volgende voordelen:

  • Een heftafel kan worden ingesteld op de optimale hoogte voor iedere werknemer, voor een ergonomische werkomgeving en efficiënter werk;
  • Geschikt voor goederen met een gewicht tot 10.000 kg;
  • Een heftafel als stand-alone machine ingezet worden;
  • ARCO zorgt voor optimale integratie binnen jouw productielijn;
  • Simpel en degelijk design, ontworpen om veelvuldig gebruikt te worden.
Daag ons uit

Misschien ook interessant

ARCO kan jouw productielijn van A tot Z realiseren en biedt nog vele andere pallethandlingoplossingen. Kijk voor het vervoeren van pallets bijvoorbeeld naar onze pallet rollenbanenkettingbanen en palletliften. Voor andere verwerkingen van pallets bieden we onder andere pallet(ont)stapelaars en traversewagens.

 

 

Aanvulling op onze hardware oplossingen

Als systeemintegrator willen wij de concurrentie altijd een stap vóór blijven. Met producten die niet alleen betere prestaties leveren, maar ook stabiel, veilig en duurzaam inzetbaar zijn. Dit vraagt om optimale onderhoud van onze installaties, eenvoudige mogelijkheden om upgrades te doen en de flexibiliteit om snel en efficiënt te kunnen inspelen op veranderende eisen uit de markt. Om dit te bereiken is méér nodig dan goede hardware oplossing. Bekijk hieronder de aanvulling op onze hardware oplossingen.

Wat onze klanten over ons zeggen

“We zagen veel commitment en doorzettingsvermogen. We moesten en zouden het eerste pakketje op de dag van de deadline over de baan krijgen en dat is ook gelukt. ARCO ging niet naar huis voordat het goed liep. Echt wel fijn dat ze dezelfde drive hadden als wij, het was een zeer prettige samenwerking.”

Saint Gobain Saint Gobain

”We zijn erg tevreden over de geautomatiseerde oplossing van ARCO en hoe dit perfect aansluit op onze picklijn. ARCO heeft van begin tot eind met ons meegedacht in de oplossing. We hebben een goede samenwerking gehad waarin klantgerichtheid centraal stond. Tijdens de implementatie hebben de monteurs netjes en zonder overlast gewerkt. We zullen zeker vaker terugkomen bij ARCO voor oplossingen.”  

Herbalife Nutrition Herbalife Nutrition
herbalife nutrition

”Als je gezamenlijk denkt in robotoplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket van aanvoer, wegen, verpakken en afvoeren en  de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte intra-logistieke installatie neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Scherpenhuizen Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

” Wij zijn erg blij dat we ARCO exclusieve distributie kunnen verlenen voor onze LED vitamine D-booster met de gepatenteerde LED2D technologie. De samenwerking opent wereldwijd nieuwe markten voor Luxidum en we profiteren van ARCO’s jarenlange ervaring op het gebied van productielijnen voor de champignon industrie. Deze samenwerking geeft ARCO op zijn beurt een portfolio van machines voor champignonverwerkers en producenten dat uniek is in de wereld.”

Paul Urbain Luxidum
Recensie Luxidum ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Erik Jeuken

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op