Robots in opkomst

Robots zijn niet meer weg te denken uit het automatiseringslandschap. In 2008 waren er al 4.000 gerobotiseerde warehouses. Dit aantal zal naar verwachting naar meer dan 50.000 geautomatiseerde warehouses groeien in 2025.

Download hier de gratis whitepaper
Cobot in actie

Welke doelen kan ik behalen met robotica in mijn warehouse/distributiecentrum?

De enorme groei van robots in de toekomst heeft voor een belangrijk deel te maken met de snelle technologische ontwikkelingen. Maar ook flexibiliteit en efficiëntie zijn belangrijke onderscheidende factoren in de e-commerce markt. Om te kijken of een robot interessant is voor jouw warehouse/distributiecentrum hebben we een aantal belangrijke doelen op een rijtje gezet.

Benieuwd welke doelen dit zijn?

Download gratis onze whitepaper

Wat onze klanten in de Supply Chain & Internal Logistics markt over ons zeggen

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons, aldus de opdrachtgever.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Medewerkers Bjorn, Bram en Albert
Daag jij ons Supply Chain & Internal Logistics team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Maak een afspraak

Gerelateerde nieuwsberichten binnen Supply Chain & Internal Logistics