/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Verpakkingssystemen

ARCO is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van machines en complete productielijnen om producten te verpakken. De houdbaarheid van producten, benodigde capaciteit en efficiëntie in het proces spelen een belangrijke rol bij het ontwerp. Daarnaast is een belangrijk uitgangspunt om de productiekosten zo laag mogelijk houden met voldoende productiecapaciteit en kwaliteit. ARCO bouwt machines voor lineair wegen, multihead wegen, doseren en vacuüm verpakken van producten. Daarnaast biedt ARCO mogelijkheden zoals metaaldetectie, checkwegen, labeling van uw fruit, champignons, aardappelen of snoepgoed. Door middel van box erectors en box closers wordt uw product volledig geautomatiseerd in dozen verpakt.

Flowpackers

Een flowpacker is een veelgebruikte machine die wordt ingezet om op hoge snelheid voedingsmiddelen te verpakken. ARCO levert horizontale en verticale flowpackers voor verschillende toepassingen. Tijdens het flowpackproces wordt plastic rond het product en / of bakje gevouwen en dichtgeseald. Op deze manier kunnen producten snel en gemakkelijk verpakt worden.

Lees meer over flowpackers

 

Traysealers

Een traysealer is een veelgebruikte machine om voedingsmiddelen in voorgevormde bakjes (trays) aan de bovenkant te sluiten middels een plastic seal. ARCO levert automatische traysealers die verschillende vormen verpakkingen kunnen verwerken. Automatisch verpakken met een traysealer heeft als voordeel dat de verpakking een luxe uitstraling heeft.

Lees meer over traysealers

ARCO levert complete verpakkingslijnen waarin we kunnen zorgdragen voor:

Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger.van.knippenberg@arco-solutions.nl

 

Wat u van ons mag verwachten

Referenties

Intersnack