/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Verticale transportbanden / liften

Voor het vericaal transporteren van dozen, kratten en pallets (bijvoorbeeld tussen de begane grond en mezzanine vloer) biedt ARCO een aantal verschillende oplossingen. Voorbeelden van oplossingen voor verticaal transport zijn: transportbanden, spiral conveyors of door middel van een lift.

Transportbanden

De meest eenvoudige oplossing is een incline of decline transportband. De transportband wordt onder een bepaalde hoek gezet zodat producten omhoog worden getransporteerd. Deze oplossing vereist een groot hoeveelheid vloerruimte. In situaties waar deze ruimte niet beschikbaar is of waar de hellingshoek te steil is, wordt een lift of spiral conveyor geadviseerd.

Spiral conveyors

Spiral conveyors worden meestal gebruikt voor het verticaal transport van dozen of kratten, zowel naar boven als naar beneden. Een spiral conveyor wordt gebruikt wanneer de helling te steil is voor een transportband en wanneer een lift de benodigde capaciteit niet kan verwerken. Spiral conveyors zijn uitgerust met rollen aan de binnenkant, de rollen kunnen worden aangedreven worden middels een aangedreven rol of er wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht. Spiral conveyors zijn veilig en kunnen een grote capaciteiten verwerken.

 

 

Liften

Liften worden gebruikt voor het verticaal transport van dozen, kratten en pallets. Er wordt gebruik gemaakt van een lift wanneer er onvoldoende ruimte is voor een spiraaltransporteur of een decline/incline transportband. Daarnaast kunnen liften worden ingesteld om te transporteren tussen meer dan twee niveau's. ARCO biedt een groot aantal verschillende oplossingen.

Onze specialisten adviseren graag over welke oplossing het beste past in uw specifieke situatie. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie. 

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten