/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Over ons

U wilt besparen op arbeidskosten en de snelheid per werknemer optimaliseren met behoud van de gewenste kwaliteit. Het optimaliseren van verwerkings- en verpakkingsprocessen, zodat logistieke processen op de meest efficiënte en effectieve manier verlopen, levert besparingen op in tijd en geld. ARCO beschikt over een flinke dosis kennis en deskundigheid op dit gebied waarmee we een geoptimaliseerd, volledig geautomatiseerd en betrouwbaar systeem bouwen.

ARCO

ARCO

ARCO is specialist in turnkeyoplossingen die productieverhogend en kostenefficiënt werken. We leveren hoogwaardige, klantspecifieke oplossingen die zorgen voor een betere continuïteit, flexibiliteit en productiviteit. Installaties worden betrouwbaarder, efficiënter en effectiever. In samenspraak met onze klanten ontwikkelen we betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen.

ARCO is actief in verschillende branches, waaronder Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industy, Recycling & Bulk. We bieden kleinschalige standaardoplossingen, maar verzorgen ook grote turnkeyprojecten die geheel op maat gemaakt worden naar behoefte van de klant.

ACB Group

ACB Group

ARCO is in 1994 begonnen onder de naam ACB Solutions. In 2016 werd het bedrijf opgesplitst in ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO. De naam ARCO is een afgeleide van Albert Vermeulen en Ralph Wijnands, beide eigenaren. ARCO staat voor Albert Ralph COnstructions. Het bedrijf is gevestigd in Horst en telt ±85 werknemers.

ARCO is onderdeel van de ACB Group welke bestaat uit de ondernemingen ACB Transportbanden en Onderdelen en ARCO. Door de kennis en krachten van beide bedrijven te bundelen is de ACB Group in staat om betere totaaloplossingen te realiseren. De ACB group is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in de transportbanden branche.

Missie

De missie van ARCO is om voor onze klanten kostenbesparingen te realiseren door bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen levert voor de klant een sterkere positie op ten opzichte van concurrentie. Door processen eerst uitgebreid te analyseren in nauwe samenwerking met de klant zijn we uitstekend in staat om de behoefte van de klant te bepalen. Systemen die geheel aangepast zijn aan de wensen van de klant in combinatie met de nieuwste automatiseringsoplossingen resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte geautomatiseerde oplossingen.

Diversiteit

Wij construeren snelle en efficiënte transportbandsystemen uit geanodiseerde aluminiumprofielen. Daarnaast ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden we procesonderdelen zoals verpakkingssystemen, besturingssystemen, scan-units en print & apply units. Aan de hand van criteria zoals de gewenste snelheid, producteigenschappen en de keuze voor een elektrische of pneumatische bediening, realiseren we met onze constructies voordelen voor u; namelijk een significante toename van capaciteit en snelheid van uw processen.

Kwaliteitsgarantie bij ARCO

Duurzaamheid speelt binnen de maatschappij een steeds belangrijkere rol. Bij ARCO lopen procesverbeteringen en innovaties hand in hand met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We werken graag met kwaliteitstandaarden. Dit zorgt ervoor dat onze installaties en services uitgevoerd worden met continue kwaliteitsgarantie. Binnen ARCO houden we onze kwaliteitstandaarden hoog aan de hand van internationale kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, ISO 140001, GRAYON en VCA.

ISO9001
Alle afdelingen binnen ARCO werken volgens de kwaliteitsnorm van ISO9001. Bij de ISO norm voldoet de organisatie aan alle ISO 9001 eisen en procedures, waarmee een logische aanpak van de beheersing van kwaliteitsmanagement gewaarborgd wordt. Denk hierbij aan facetten zoals:  verkoop, inkoop, productie, personeelsmanagement en administratieve handelingen.

ISO14001
Sinds 2019 beschikt ARCO over ISO14001. Hiermee hebben milieuaspecten binnen ARCO een vaste plaats gekregen in de bedrijfsvoering. De ISO norm is gericht op het beheersen en verbeteren van de prestaties van een organisatie op milieugebied binnen de gehele organisatie. Het doel is om continue verbetering te realiseren op het gebied van milieu en duurzame bedrijfsvoering. Dit loopt naadloos over op een ander aspect wat bij ARCO hoog in het vaandel staat, namelijk MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Dit wordt later op deze pagina beschreven.

VCA
Alle medewerkers binnen ARCO werken op een hoog veiligheidsniveau. De medewerkers zijn geïnstrueerd om veilig te werken volgens de principes van het VCA certificaat. VCA is het bewijs dat ARCO in staat is om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren. De VCA Checklist staat hierbij centraal. De checklist bevat concrete handvatten voor een goed veiligheidsniveau en draagt bij aan continue veiligheidsverbetering. Alle monteurs binnen ARCO zijn VCA gecertificeerd en kunnen zich te allen tijde legitimeren met hun VCA pas.

GRAYDON
ARCO beschikt over het GRAYDON certificaat voor financieel betrouwbaar bedrijf. Dit stelt klanten in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen aan de hand van waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten.

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)
Naast de kwaliteitstandaarden werkt ARCO ook volgens het MVO principe. Dit betekent dat er waarde wordt gecreëerd met een goede balans op het gebied van economisch (Profit), ecologisch (Planet) en Sociaal (People). MVO is verankerd in alle bedrijfsprocessen binnen ARCO. Een van de aspecten waar naar gekeken wordt is afval vermindering. Door de installaties zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten kunnen de installaties van ARCO gemakkelijk geïmplementeerd worden in bestaande productielijnen. Dit zorgt ervoor dat bestaande productielijnen niet weggedaan hoeven te worden. Wat er weer voor zorgt dat er minder afval waste is waardoor het milieu minder belast wordt. Naast de efficiency en effectiviteit zorgt ARCO er ook voor dat de installaties een lage energieverbruik hebben (Planet).

Ook koopt en verkoopt ARCO gebruikte en tweedehands installaties. ARCO ziet gebruikte installaties niet als afval. Het hergebruiken van installaties levert voor de klant kostenbesparing op en zorgt voor minder materiaalverbruik (Profit).   

Tot slot sponsort (People) ARCO ook (lokale) diverse initiatieven die stimulerend zijn voor jeugd, sport, gezondheid en welzijn.

Kernwaarden beschrijven het DNA van een organisatie en haar medewerkers. De kernwaarden van ARCO komen in alle facetten van de organisatie terug.

 • Innovatief

  We ontwikkelen innovatieve oplossingen voor onze klanten. Onze installaties worden geleverd met de best beschikbare technieken.

 • Klantgericht

  We adviseren objectief over de best passende oplossing en bieden hierbij de juiste prijs-/kwaliteitverhouding. Onze installaties worden speciaal ontwikkeld naar de behoeften van de klant.

 • Betrouwbaar

  We zijn een no nonsens en betrokken organisatie. U kunt er op vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

 • Servicegericht

  Alle machines en installaties worden geleverd met 24/7 service. We zijn snel ter plaatse, oplossingsgericht, flexibel en klantvriendelijk.

 • Vakkundig

  Al onze medewerkers zijn ambitieus en gemotiveerd. We hebben ruime kennis en ervaring en bieden medewerkers de kans zich continu bij te scholen en te ontwikkelen.

 • Professioneel

  We hechten waarde aan een professionele uitstraling naar de buitenwereld. Onze werkwijze is professioneel en gestructureerd.

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl