/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Over ons

U wilt besparen op arbeidskosten en de snelheid per werknemer optimaliseren met behoud van de gewenste kwaliteit. Het optimaliseren van verwerkings- en verpakkingsprocessen, zodat logistieke processen op de meest efficiënte en effectieve manier verlopen, levert besparingen op in tijd en geld. ARCO beschikt over een flinke dosis kennis en deskundigheid op dit gebied waarmee we een geoptimaliseerd, volledig geautomatiseerd en betrouwbaar systeem bouwen.

ARCO

ARCO

ARCO is specialist in turnkeyoplossingen die productieverhogend en kostenefficiënt werken. We leveren hoogwaardige, klantspecifieke oplossingen die zorgen voor een betere continuïteit, flexibiliteit en productiviteit. Installaties worden betrouwbaarder, efficiënter en effectiever. In samenspraak met onze klanten ontwikkelen we betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen.

ARCO is actief in verschillende branches, waaronder Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industy, Recycling & Bulk. We bieden kleinschalige standaardoplossingen, maar verzorgen ook grote turnkeyprojecten die geheel op maat gemaakt worden naar behoefte van de klant.

ACB Group

ACB Group

ARCO is in 1994 begonnen onder de naam ACB Solutions. In 2016 werd het bedrijf opgesplitst in ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO. De naam ARCO is een afgeleide van Albert Vermeulen en Ralph Wijnands, beide eigenaren. ARCO staat voor Albert Ralph COnstructions. Het bedrijf is gevestigd in Horst en telt ±50 werknemers.

ARCO is onderdeel van de ACB Group welke bestaat uit de ondernemingen ACB Transportbanden en Onderdelen en ARCO. Door de kennis en krachten van beide bedrijven te bundelen is de ACB Group in staat om betere totaaloplossingen te realiseren. De ACB group is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in de transportbanden branche.

Missie

De missie van ARCO is om voor onze klanten kostenbesparingen te realiseren door bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen levert voor de klant een sterkere positie op ten opzichte van concurrentie. Door processen eerst uitgebreid te analyseren in nauwe samenwerking met de klant zijn we uitstekend in staat om de behoefte van de klant te bepalen. Systemen die geheel aangepast zijn aan de wensen van de klant in combinatie met de nieuwste automatiseringsoplossingen resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte geautomatiseerde oplossingen.

Diversiteit

Wij construeren snelle en efficiënte transportbandsystemen uit geanodiseerde aluminiumprofielen. Daarnaast ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden we procesonderdelen zoals verpakkingssystemen, besturingssystemen, scan-units en print & apply units. Aan de hand van criteria zoals de gewenste snelheid, producteigenschappen en de keuze voor een elektrische of pneumatische bediening, realiseren we met onze constructies voordelen voor u; namelijk een significante toename van capaciteit en snelheid van uw processen.

Kernwaarden beschrijven het DNA van een organisatie en haar medewerkers. De kernwaarden van ARCO komen in alle facetten van de organisatie terug.

 • Innovatief

  We ontwikkelen innovatieve oplossingen voor onze klanten. Onze installaties worden geleverd met de best beschikbare technieken.

 • Klantgericht

  We adviseren objectief over de best passende oplossing en bieden hierbij de juiste prijs-/kwaliteitverhouding. Onze installaties worden speciaal ontwikkeld naar de behoeften van de klant.

 • Betrouwbaar

  We zijn een no nonsens en betrokken organisatie. U kunt er op vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

 • Servicegericht

  Alle machines en installaties worden geleverd met 24/7 service. We zijn snel ter plaatse, oplossingsgericht, flexibel en klantvriendelijk.

 • Vakkundig

  Al onze medewerkers zijn ambitieus en gemotiveerd. We hebben ruime kennis en ervaring en bieden medewerkers de kans zich continu bij te scholen en te ontwikkelen.

 • Professioneel

  We hechten waarde aan een professionele uitstraling naar de buitenwereld. Onze werkwijze is professioneel en gestructureerd.

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert@arco-solutions.nl