/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Over ons

Met ruim twintig jaar ervaring in de Agri & Food-business is ARCO meer dan bekend met de specifieke eisen die aan systemen worden gesteld. Bijna alle producten voldoen aan de kwaliteitseisen van bijvoorbeeld HACCP en EHEDG. ARCO hanteert hoge kwaliteitsstandaarden, hygiëne en efficiency. Het is naast hoge kwaliteit, hygiëne en efficiency van belang dat de transportbanden, machines en constructies snel en eenvoudig te reinigen zijn. ARCO ontwerpt en construeert uiteenlopende (geautomatiseerde) turnkeyoplossingen voor het oogsten, verwerken, verpakken en warehousen van (vers)producten.

ARCO

ARCO

ARCO is specialist in turnkey oplossingen die productie-verhogend en kosten efficiënt werken. We zijn in staat hoogwaardige, klant specifieke oplossingen te leveren. Continuïteit, flexibiliteit en productiviteit zijn factoren die door de oplossingen van ARCO worden verbeterd. Installaties worden betrouwbaarder, efficiënter en effectiever. We gaan graag samen met onze klanten een uitdaging aan met als resultaat; betrouwbare en kosten efficiënte oplossingen.

ARCO is actief in verschillende branches zoals Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industy, Recycling & Bulk. We bieden de kleinere standaard oplossingen, maar verzorgen ook grote turnkey projecten die geheel op maat gemaakt worden naar behoefte van de klant.  

ACB Group

ACB Group

ARCO is in 1994 begonnen onder de naam ACB Solutions. In 2016 werd het bedrijf opgesplitst in ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO. De naam ARCO is een afgeleide van Albert Vermeulen en Ralph Wijnands, beide eigenaren. ARCO staat voor Albert Ralph COnstructions. Het bedrijf is gevestigd in Horst en telt ±70 werknemers.

ARCO is onderdeel van de ACB Group welke bestaat uit de ondernemingen ACB Transportbanden en Onderdelen en ARCO. Door de kennis en krachten van beide bedrijven te bundelen is de ACB Group in staat om betere totaaloplossingen te realiseren. De ACB group is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in de transportbanden branche.

Missie

De missie van ARCO is om voor onze klanten kostenbesparingen te realiseren door bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen levert voor de klant een sterkere positie op ten opzichte van concurrentie. Door processen eerst uitgebreid te analyseren in nauwe samenwerking met de klant zijn we uitstekend in staat om de behoeften en wensen van de klant te bepalen.  Aan de hand van de wensen en behoeften kunnen we een geautomatiseerde, snelle, betrouwbare, en efficiënte oplossing realiseren.

Diversiteit

Wij construeren snelle en efficiënte transportbandsystemen uit onder andere geanodiseerde aluminiumprofielen, RVS en staal. Daarnaast ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden we procesonderdelen zoals verpakkingssystemen, besturingssystemen, scan-units en print & apply units. Aan de hand van criteria zoals de gewenste snelheid, producteigenschappen en de keuze voor een elektrische of pneumatische bediening, realiseren we met onze constructies voordelen voor u; namelijk een significante toename van capaciteit en snelheid van uw processen.

Kwaliteitsgarantie bij ARCO

De beoordeling ten behoeve van de kwaliteitsgarantie, geschiedt binnen ARCO op basis van internationale kwaliteitsnormen zoals ISO, VCA, GRAYDON en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Jaarlijks vinden binnen ARCO audits plaats op het gebied van kwaliteit en geleverde diensten. Dit om erkend te mogen zijn. Kwaliteitseisen- en wettelijke eisen moeten hierbij voldoende zijn. 

ISO9001
Alle afdelingen binnen ARCO werken volgens de kwaliteitsnorm van ISO9001. Bij de ISO norm voldoet de organisatie aan alle ISO 9001 eisen en procedures, waarmee een logische aanpak van de beheersing van kwaliteitsmanagement gewaarborgd wordt. Denk hierbij aan facetten zoals:  verkoop, inkoop, productie, personeelsmanagement en administratieve handelingen.

ISO14001
Sinds 2019 beschikt ARCO over ISO14001. Hiermee hebben milieuaspecten binnen ARCO een vaste plaats gekregen in de bedrijfsvoering. De ISO norm is gericht op het beheersen en verbeteren van de prestaties van een organisatie op milieugebied binnen de gehele organisatie. Het doel is om continue verbetering te realiseren op het gebied van milieu en duurzame bedrijfsvoering. Dit loopt naadloos over een ander aspect wat bij ARCO hoog in het vaandel staat, namelijk MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). 

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)
ARCO werkt volgens het MVO principe. Dit betekent dat er waarde wordt gecreëerd met een goede balans op het gebied van economisch (Profit), ecologisch (Planet) en Sociaal (People) gebied. MVO is verankerd in alle bedrijfsprocessen binnen ARCO. ARCO sponsort (lokaal) bijvoorbeeld diverse initiatieven die stimulerend zijn voor jeugd, sport, gezondheid en welzijn.

VCA
Alle medewerkers binnen ARCO werken op een hoog veiligheidsniveau. De medewerkers zijn geïnstrueerd om veilig te werken volgens de principes van het VCA certificaat. VCA is het bewijs dat ARCO in staat is om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren. De VCA Checklist staat hierbij centraal. De checklist bevat concrete handvatten voor een goed veiligheidsniveau en draagt bij aan continue veiligheidsverbetering. Alle monteurs binnen ARCO zijn VCA gecertificeerd en kunnen zich ten alle tijden legitimeren met hun VCA pas.

GRAYDON
ARCO beschikt over het GRAYDON certificaat voor financieel betrouwbaar bedrijf. Dit stelt klanten in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen aan de hand van waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten.

 

Kernwaarden beschrijven het DNA van de organisatie en de medewerkers. De kernwaarden van ARCO komen in alle facetten van de organisatie terug.

 • Innovatief

  We ontwikkelen innovatieve oplossingen voor onze klanten. Onze installaties worden geleverd met de best beschikbare technieken.

 • Klantgericht

  We adviseren objectief over de best passende oplossing en bieden hierbij de juiste prijs / kwaliteitverhouding. Onze installaties worden speciaal ontwikkeld naar behoeften van de klant.

 • Betrouwbaar

  We zijn een no nonsens en betrokken organisatie. U kunt er op vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

 • Servicegericht

  Alle machines en installaties worden geleverd met 24/7 service. We zijn snel ter plaatse, oplossings-gericht, flexibel en klantvriendelijk.

 • Vakkundig

  Al onze medewerkers zijn ambitieus en gemotiveerd. We hebben ruime kennis en ervaring en bieden medewerkers de kans zich continu bij te scholen en te ontwikkelen.

 • Professioneel

  We hechten waarde aan een professioneel voorkomen naar de buitenwereld. Onze werkwijze is professioneel en gestructureerd.

Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger.van.knippenberg@arco-solutions.nl