/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Over ons

Met ruim twintig jaar ervaring in de Agri & Food-business is ARCO meer dan bekend met de specifieke eisen die aan systemen worden gesteld. Al onze producten voldoen aan de kwaliteitseisen van bijvoorbeeld HACCP en EHEDG. Bij ARCO worden hoge standaarden voor topkwaliteit, hygiëne en efficiency gehanteerd. Uw product dient immers vers en onbeschadigd verwerkt en getransporteerd te worden, met behoud van een constante temperatuur tijdens het gehele proces. Bovendien is het van belang dat de transportbanden, machines en constructies goed, snel en eenvoudig zelf te reinigen zijn. ARCO ontwerpt en construeert uiteenlopende turnkeyoplossingen voor het oogsten, verwerken, verpakken en warehousen van (vers)producten. Hierbij worden afvalstromen geautomatiseerd.

ARCO

ARCO

ARCO is specialist in turnkey oplossingen die productie-verhogend en kosten efficiënt werken. We zijn in staat hoogwaardige, klant specifieke oplossingen te leveren. Continuïteit, flexibiliteit en productiviteit zijn factoren die door de oplossingen van ARCO worden verbeterd. Installaties worden betrouwbaarder, efficiënter en effectiever. We gaan graag samen met onze klanten een uitdaging aan met als resultaat; betrouwbare en kosten efficiënte oplossingen.

ARCO is actief in verschillende branches zoals Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industy, Recycling & Bulk. We bieden de kleinere standaard oplossingen, maar verzorgen ook grote turnkey projecten die geheel op maat gemaakt worden naar behoefte van de klant.  

ACB Group

ACB Group

ARCO is in 1994 begonnen onder de naam ACB Solutions. In 2016 werd het bedrijf opgesplitst in ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO. De naam ARCO is een afgeleide van Albert Vermeulen en Ralph Wijnands, beide eigenaren. ARCO staat voor Albert Ralph COnstructions. Het bedrijf is gevestigd in Horst en telt ±50 werknemers.

ARCO is onderdeel van de ACB Group welke bestaat uit de ondernemingen ACB Transportbanden en Onderdelen en ARCO. Door de kennis en krachten van beide bedrijven te bundelen is de ACB Group in staat om betere totaaloplossingen te realiseren. De ACB group is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in de transportbanden branche.

Missie

De missie van ARCO is om voor onze klanten kostenbesparingen te realiseren door bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen levert voor de klant een sterkere positie op ten opzichte van concurrentie. Door processen eerst uitgebreid te analyseren in nauwe samenwerking met de klant zijn we uitstekend in staat om de behoefte van de klant te bepalen. Systemen die geheel aangepast zijn aan de wensen van de klant in combinatie met de nieuwste automatiseringsoplossingen resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte geautomatiseerde oplossingen.

Diversiteit

Wij construeren snelle en efficiënte transportbandsystemen uit geanodiseerde aluminiumprofielen. Daarnaast ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden we procesonderdelen zoals verpakkingssystemen, besturingssystemen, scan-units en print & apply units. Aan de hand van criteria zoals de gewenste snelheid, producteigenschappen en de keuze voor een elektrische of pneumatische bediening, realiseren we met onze constructies voordelen voor u; namelijk een significante toename van capaciteit en snelheid van uw processen.

Kernwaarden beschrijven het DNA van de organisatie en de medewerkers. De kernwaarden van ARCO komen in alle facetten van de organisatie terug.

 • Innovatief

  We ontwikkelen innovatieve oplossingen voor onze klanten. Onze installaties worden geleverd met de best beschikbare technieken.

 • Klantgericht

  We adviseren objectief over de best passende oplossing en bieden hierbij de juiste prijs / kwaliteitverhouding. Onze installaties worden speciaal ontwikkeld naar behoeften van de klant.

 • Betrouwbaar

  We zijn een no nonsens en betrokken organisatie. U kunt er op vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

 • Servicegericht

  Alle machines en installaties worden geleverd met 24/7 service. We zijn snel ter plaatse, oplossings-gericht, flexibel en klantvriendelijk.

 • Vakkundig

  Al onze medewerkers zijn ambitieus en gemotiveerd. We hebben ruime kennis en ervaring en bieden medewerkers de kans zich continu bij te scholen en te ontwikkelen.

 • Professioneel

  We hechten waarde aan een professioneel voorkomen naar de buitenwereld. Onze werkwijze is professioneel en gestructureerd.

Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger@arco-solutions.nl