Voordelen van onze shredderoplossingen

ARCO heeft shredderoplossingen voor zachte en harde materialen. Voor ieder materiaal kijken we samen naar de beste oplossing.  

Robuuste shredder
Door de jaren heen hebben we shredders ontwikkeld, die doen wat ze moeten doen. Onder uiteenlopende omstandigheden, voor uiteenlopende producten.
Te integreren in bestaande productielijnen
Heb je een productielijn waar je een shredder aan toe wil voegen? Dat kan. Met ARCO hoef je geen compleet nieuwe lijn te ontwikkelen. We kijken naar de lijn die er al is en we zorgen ervoor dat we de shredder zó ontwerpen, dat deze in de lijn past.
Geschikt voor zowel harde als zachte producten
Shredders zijn er niet alleen voor harde materialen zoals metaal of hout. ARCO heeft ook shredders voor het verwerken van zachte producten zoals GFT-afval, papier en vele andere productgroepen.
Een shredder voor productmenging
Onze shredders kunnen ook gebruikt worden voor het door elkaar mengen van meerdere materialen, om een zo homogeen mogelijk product te krijgen.

Shredderen betekent niet altijd dat er messen gebruikt moeten worden. Naast shredderoplossingen met messen, biedt ARCO ook shredderoplossingen met klepels om het product uit elkaar te trekken in plaats van uit elkaar te snijden. Daarnaast hebben we shredders die materialen omgooien en hierdoor zorgen voor optimale product menging. Voor meer informatie over shredders neem contact met ons op.

 

Daag ons uit
Paul

Unieke oplossingen van ARCO

Geen oplossing van ARCO is hetzelfde, ook de shredderoplossingen onderscheiden zich door: 

  • Eerst testen om tot het beste eindresultaat te komen; 
  • Snelle levering van onderdelen; 
  • Full service mogelijkheden, waarbij ARCO al het onderhoud op zich neemt.  

ARCO voor oplossingen van A tot Z

Voor de branches Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industry, Recycling & Bulk ontwikkelen wij robuuste, onderhoudsvriendelijke machines die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de klant. Onze ervaren medewerkers leveren projecten turnkey op, dus inclusief bewerking en besturing. Het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door specialisten met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor jou de meest optimale oplossing.

Bekijk onze andere oplossingen voor Industry, Recycling & Bulk

Aanvullingen op onze hardware-oplossingen

Wij zien geen losse machines, maar wij kijken altijd naar het gehele proces. We vinden het belangrijk dat we onze klanten een totaalpakket aanbieden, met de meest effectieve en efficiënte lijnen, de beste ondersteuning en de betrouwbaarste service.  

Wat onze klanten in de Industry, Recycling & Bulk markt over ons zeggen

We zochten een doseersysteem dat vakken met klei kon vullen en daarbij ook nog kon zorgen voor een goede verdeling in de vakken. Bij het leeghalen van de vakken zijn we nu in staat om een goed mengsel van de gemalen klei richting de fabriek te brengen. Door het doseringssysteem van ARCO zijn er veel minder schommelingen in de klei, wat de kwaliteit ten goede komt. 

Steenfabriek Beek Steenfabriek Beek
logo_Vandersanden

Door de installatie van ARCO kunnen we hetzelfde werk met minder operators uitvoeren. Het systeem zorgt voor een snellere doorvoer van producten en zo goed mogelijke omstandigheden van onze operators. 

Coolrec Coolrec
Logo Coolrec

Doordat we nauw samenwerkten met ARCO werd alles in overleg ontwikkeld en past de mega silobunker precies bij wat wij als substraten nodig hadden. Een prettige samenwerking met goed resultaat.

Substraten Substraten
Logo fabriek

”Als je gezamenlijk denkt in oplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Recycling - Paul en Ramon
Daag jij ons Industry, Recycling & Bulk team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Maak een afspraak

Gerelateerde nieuwsberichten binnen Industry, Recycling & Bulk