/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Warehouse automation

Grote voorraden worden in veel gevallen centraal opgeslagen in distributiecentra en geautomatiseerde warehouses. Door het complete proces van warehousing te automatiseren middels warehouse automation kunnen levertijd verkort worden. Bovendien is een geautomatiseerd installatie kostenbesparend en accuraat.

Distributiecentra, ook wel warehouses genoemd, hebben een oppervlakte tot wel 150.000 vierkante meter. Hallen worden vaak in meerdere delen verdeeld en bereiken een hoogte van veertien meter. Om processen in dergelijke distributiecentra effectief en efficiënt te laten verlopen, ontwikkelt en realiseert ARCO complete intelligente warehouse automation systemen die producten volledig geautomatiseerd transporteren binnen het distributiecentrum.

Naast oplossingen voor uitgaande producten, biedt ARCO ook intelligente oplossingen voor retouren, waarbij de retouren bij binnenkomst worden uitgepakt, gecontroleerd en volledig geautomatiseerd teruggeplaatst in het juiste schap binnen het distributiecentrum. Tegelijkertijd worden de verpakkingsmaterialen via speciale afvalstromen gescheiden afgevoerd. Desgewenst wordt het complete project voor u ontzorgt en worden oplossingen turnkey opgeleverd.

ARCO biedt warehouse automation oplossingen voor:

  • Inbound
  • Voorraad / storage (replacement)
  • Cross dock
  • E-commerce
  • Sorteer
  • Pick
  • Afval karton / plastic
  • Interfasing
  • Warehouse Controle Systeem (WCS) of Warehouse Management Systeem (WMS)
  • Full service

Door middel van een Service Level Agreement (SLA) biedt ARCO de mogelijkheid aan om het onderhoud van de machine totaal uit handen te nemen van de klant. De installatie wordt twee maal per jaar door een gespecialiseerde monteur geïnspecteerd. Onvolkomenheden en slijtage worden op deze manier vroegtijdig vastgesteld. Voor warehouse automatisering systemen garandeert ARCO een up-time van 96% van de operationele uren en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Mocht een storing niet op afstand kunnen worden opgelost, komt er een monteur de storing op locatie oplossen.

Download voorbeeld Automation systeem

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten

Referenties

Foot Locker

Referenties

DHL