/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Uitgelicht: Op een efficiënte manier materialen verplaatsen?

/
/
/
/
Maandag 16 maart 2020

Voor een klant in de bakstenenindustrie heeft ARCO een boven-vul systeem ontworpen en geïnstalleerd. Het transporteren van klei voor de productie van bakstenen was hierbij het uitgangspunt. Naast het effectief transporten van de klei heeft het boven-vul systeem ook als doel om een grotere capaciteit in opslag te bevorderen, het product beter te homogeniseren en de mogelijkheid om producten per batch te kunnen opslaan.

Géén oppervlakte verlies + tijdbesparing

Het meest unieke aan de gehele installatie is dat het boven-vul systeem ervoor zorgt dat de beschikbare ruimte onder het systeem volledig toegankelijk blijft om er met een shovel onderdoor te rijden. Men verliest hiermee dus geen m2 in oppervlakte. Tevens kan men doormiddel van een ingesteld patroon op het scherm een vulpatroon instellen, om het product zo optimaal mogelijk te mengen tijdens het vullen van de hal. Daarnaast kan de installatie ervoor zorgen dat het product precies geplaatst wordt op de plaats waar de klant het graag wilt hebben. Dit bespaart veel rij, shovel en kraanwerk doordat het product vanaf één vul punt naar een zelfgekozen punt in de hal getransporteerd kan worden.

ARCO-Solutions

ARCO is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk voor complete projecten van bestaande gebouwen en het ontwerpen van projecten voor nieuwbouw . Hierin wordt de complete situatie overzien en gecoördineerd. Desgewenst worden projecten turnkey opgeleverd.

Het boven-vul systeem kan gebruikt worden bij op- en overslag bedrijven en voor productie bedrijven die werkzaam zijn in de bulk handling branche.

Heeft u vragen met betrekking tot dit project/product? Neem dan voor meer informatie gerust contact op met Paul Albers 088-0065300. Hij helpt u graag verder.