/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Maak kennis met ARCO op Logistica 2017 in Utrecht

Vrijdag 03 november 2017

Tijdens de Logistica beurs op 28, 29 en 30 November in Utrecht presenteert ARCO een totaaloplossing voor warehouse automation. Het systeem bestaat uit een Pick to Light zone met transfer naar een dozensluiter. Na sluiting wordt de doos gewogen middels een in-line weegschaal. Vervolgens wordt de doos gelabeld door een print & apply unit en vindt een volume meting plaats. Uiteindelijk wordt een mogelijke sorteeroplossing gepresenteerd. Meld u aan voor gratis entree tickets.

De Koningh, expert op het gebied van coding & labeling, is aanwezig op de beursstand om hun specialistische kennis over coderen en labelen te delen. Zij sluiten mooi aan bij de totaaloplossingen die ARCO biedt.

Deze totaaloplossing is zomaar een greep uit de vele oplossing die reeds geleverd zijn bij onze klanten waarbij koppeling aan ERP-systemen eerder regel dan uitzondering zijn.
Samen met onze klanten kijken we naar optimalisatie van inbound, outbound en orderpick processen in combinatie met een optimale ruimtebesteding, gekoppeld aan een minimale FTE capaciteit, met een zo hoog mogelijke output c.q. ROI.

U vindt ons op 28, 29 en 30 November in stand 01.A058 op Logistica 2017 in Utrecht. Meld u aan voor gratis entree tickets.