/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Dit is waarom u ARCO bezoekt tijdens Empack | Logistics & Distribution 2017

/
/
Dinsdag 21 maart 2017

System integrator ARCO presenteert op de beurs Empack | Logistics & Distribution 2017 een innovatieve turnkey oplossing voor material handling en warehouse automation met live demonstraties in een splinternieuwe beursstand. In de comfortabel ingerichte stand geven we graag antwoorden op al uw intralogistieke vraagstukken. Daarnaast demonsteren we een innovatieve totaaloplossing voor warehouse automation, bestaande uit een Pick to Light zone met transfer naar een dozensluiter, een in-line weegschaal, een print & apply unit, een volumemeter en een mogelijke sorteeroplossing. Download hier gratis entree kaarten voor de beurs.

Live demonstratie

Op de stand wordt een totaaloplossing voor material handling en warehouse automation gepresenteerd. Dit is zomaar een greep uit de vele oplossing die reeds geleverd zijn bij onze klanten waarbij koppeling aan ERP-systemen eerder regel dan uitzondering zijn.
Samen met onze klanten kijken we naar optimalisatie van inbound, outbound en orderpick processen in combinatie met een optimale ruimtebesteding, gekoppeld aan een minimale FTE capaciteit, met een zo hoog mogelijke output c.q. ROI

Een nieuwe uitstraling

De stand is voorzien van nieuwe graphics die zorgen voor een frisse en vernieuwende uitstraling van de stand. Daarnaast is de stand voorzien van verschillende comfortabele zitgelegenheden en een pantry waaruit drank en spijs verzorgd wordt. Een voorproefje van de stand ziet u op bijgesloten afbeeldingen.

Waarom een bezoek aan de stand van ARCO echt de moeite waard is

U brengt een bezoek aan de stand van ARCO voor antwoorden op al uw intralogistieke vraagstukken. We zijn in staat om hoge mate van automatisering te leveren, tegen een vooraf berekende, geringe terugverdientijd. Op de stand zijn wij in staat om een greep uit de moderne oplossingen voor material handling en warehouse automation live aan u te demonstreren. Wij verwelkomen u graag in op onze splinternieuwe stand.

U kunt ons vinden op stand nummer B500 Empack | Logistics & Distribution. Download hier gratis entree tickets voor de beurs.