/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

ARCO presenteert nieuwste champignon weegoplossing tijdens jaarvergadering BDC

/
/
Woensdag 26 oktober 2016

ARCO Solutions voor Agri & Food presenteerde op 7 oktober 2016 de laatste ontwikkelingen op het gebied champigonverwerking tijdens de jaarlijkse conferentie van Bundes Deutscher Champignon- und Kulturpilzanbauer (BDC e.V.) in Würzburg. Het programma bestond uit actuele onderwerpen en een bezoek aan de moderne productie faciliteiten van Eßleben. Ruim 170 champignontelers en leveranciers uit acht verschillende landen namen deel aan de 68e jaarlijkse bijeenkomst van de BDC.

Efficiënt afwegen

Namens ARCO presenteerde Ger van Knippenberg de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het wegen en verpakken van champignons met moderne verwerkingslijnen. Een groot voordeel van de ARCO verpakkingslijnen is het verfijnde weegsysteem dat continu, automatisch de optimale balans tussen capaciteit en give-away zoekt. Met de ARCO in-line weegmachine is het mogelijk om champignons, na oogsten, snel en efficient af te wegen. Met in totaal 3 operators kunnen op deze manier van wegen capaciteiten tot 100 eenheden behaald worden.

Lees meer over de ARCO weegmachine voor champignons.

Betrouwbaarheid

ARCO is sinds 1994 actief in de champigonbranche en bouwt transportbanden en machines voor toonaangevende internationale productie- en handelsbedrijven in champigons uit Nederland en België. Specialisten van ARCO ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen voor de verwerking en het afwegen van champignons. ARCO biedt ook standaard oplossingen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger@arco-solutions.nl