/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Foot Locker

Voor een van de grootste Nederlandse winkelketens in schoenen en kleding heeft ARCO in het distributiecentrum een e-commerceoplossing bedacht waardoor internetbestellingen van binnenkomst tot verzending efficiënt en effectief verwerkt kunnen worden. De lijn kan circa 1100 dozen per uur verwerken.

Voorheen verliep het orderpickproces handmatig. Complete orders werden handmatig in een doos gedaan, getapet en voorzien van een verzendlabel. De engineers van ARCO hebben voor deze klant een volledig geautomatiseerde turnkeyoplossing bedacht waardoor slechts nog de helft van de fte’s nodig zijn. Door automatisering van het vouwen en tapen van dozen is de kwaliteit constanter en gegarandeerd. Bovendien is de kans op fouten nihil, doordat de menselijke handelingen vereenvoudigd zijn.

Dit project is onder onze voormalige bedrijfsnaam ACB Solutions gerealiseerd en wordt onderhouden en doorontwikkeld door ARCO.

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert@arco-solutions.nl

ARCO is voor ons de ideale partner om onze interne bedrijfsprocessen te automatiseren. De oplossingen van ARCO leveren kosten besparing op.