/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

DHL

Voor DHL ontwikkelde ARCO een installatie waarmee de gehele inbound-, warehousing- en outbound-logistiek wordt geautomatiseerd. Op basis van de behoeften van de klant ontwikkelden de engineers van ARCO geautomatiseerde systemen voor het ontladen van de vrachtauto, het scannen van barcodes, het labelen van producten en het ontpakken en inpakken van bestellingen. Middels diverse transportbandsystemen werd het transport van de goederen volledig geautomatiseerd. Het gehele systeem is dusdanig ontworpen dat de productiviteit is verhoogd, de medewerkers worden ontlast en de kosten zijn verlaagd.

Door middel van een Service Level Agreement (SLA) neemt ARCO het onderhoud van de machine totaal uit handen van de klant. De installatie wordt twee maal per jaar door een gespecialiseerde monteur geïnspecteerd. Onvolkomenheden en slijtage worden op deze manier vroegtijdig vastgesteld. ARCO garandeert een up-time van 96% van de operationele uren en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Mocht een storing niet op afstand kunnen worden opgelost, komt er een monteur de storing op locatie oplossen.

Dit project is onder onze voormalige bedrijfsnaam ACB Solutions gerealiseerd en wordt onderhouden en doorontwikkeld door ARCO.

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Bij ons draait alles om geautomatiseerde transportsystemen. ARCO verzorgt voor ons het complete pakket, van transport tot sortering.