/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

ARCO toont pallet handling met live demonstraties op Solids

/
Dinsdag 19 september 2017

System integrator ARCO presenteert op de beurs Solids in Rotterdam (4 & 5 oktober) een compleet nieuw concept voor de handeling van pallets, kratten, kisten en dozen met live demonstraties in een splinternieuwe beursstand. In de comfortabel ingerichte stand geven we graag antwoorden op al uw vraagstukken met betrekking tot intern transport binnen industry, recycling & bulk. Download hier gratis entree kaarten voor de beurs.

Live demonstratie

Op de stand wordt een compleet nieuw concept voor de handeling van pallets, kratten, kisten en dozen gepresenteerd. Dit is zomaar een greep uit de vele oplossing die reeds geleverd zijn bij onze klanten.
Samen met onze klanten kijken we naar optimalisatie van productie- en verwerkingsprocessen in combinatie met een optimale ruimtebesteding, gekoppeld aan een minimale FTE capaciteit, met een zo hoog mogelijke output c.q. ROI.

Een nieuwe uitstraling

De stand is voorzien van nieuwe graphics die zorgen voor een frisse en vernieuwende uitstraling van de stand. Daarnaast is de stand voorzien van een comfortabele zitgelegenheid en een pantry waaruit drank en spijs verzorgd wordt.

Waarom u ARCO op Solids niet mag missen

U brengt een bezoek aan de stand van ARCO voor antwoorden op al uw vraagstukken met betrekking tot procesopimalisatie in de industry, recycling & bulk. We zijn in staat om hoge mate van automatisering te leveren, tegen een vooraf berekende, geringe terugverdientijd. Op de stand presenteren wij een greep uit de moderne oplossingen door ze live aan u te demonstreren. Wij verwelkomen u graag in op onze splinternieuwe stand.

U kunt ons vinden op stand nummer A-103 Solids in Ahoy Rotterdam 4 & 5 oktober. Download hier gratis entree tickets voor de beurs.