/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

ARCO presenteert weegoplossing tijdens jaarvergadering Bundes Deutscher Champignon- und Kulturpilzanbauer (BDC)

/
Dinsdag 27 september 2016

ARCO presenteert in samenwerking met Limbraco efficiënte oplossingen voor de champignonindustrie tijdens een jaarlijkse bijeenkomst van de Bundes Deutscher Champignon- und Kulturpilzanbauer (BDC). In een presentatie die de titel "Flach in die Zukunft" draagt, komen de nieuwste ontwikkelingen op gebied van kweken (perspectief een-laags en twee-laags kweken), plukken, afwegen en het verpakken van champignons uitgebreid aan bod.

Efficiënte weeg- en verpakkingsoplossing

ARCO presenteert zijn efficiënte oplossing voor het afwegen en verpakken van champignons. Het afwegen is een van de belangrijkste stations in het totale verwerkingsproces omdat goed afwegen direct veel geld kan besparen. De nieuwe ARCO in-line weegmachine is een revolutionaire oplossing voor het afwegen van champignons. Daarnaast presenteert ARCO oplossingen om het verwerkingsproces van aanvoeren, afwegen, verpakken, coderen en palletiseren compleet te automatiseren.

De presentatie vindt plaats op vrijdag 7 oktober in de Duitse stad Würzburg. Meer informatie over de conferentie is te vinden op www. bdc-pilze.de. Meer weten over ARCO? Bekijk www.arco-solutions.nl of neem contact met ons op.