/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Meadow Mushrooms

Voor een toonaangevend bedrijf in Nieuw-Zeeland die zich bezig houdt met het kweken van champignons heeft ARCO een complete champignon afweeglijn gerealiseerd. Met behulp van de weeglijn gaat Meadow Mushrooms 4% tot 6% besparen op productverlies door het tijdig signaleren van overgewicht in de verpakking. Dat komt doordat middels de weeglijn het gewicht per bakje champignons, uiterst nauwkeurig kan worden afgewogen. Uitgaande van een jaarlijkse productie van 1.3 miljoen kilo levert dit een gemiddelde besparing (5%) op van 65.000 kilo champignons. Daarnaast wordt met deze weeglijn ook een efficiëntie slag gemaakt en gaat de Nieuw-Zeelandse champignongigant er qua productiecapaciteit fors op vooruit. Een enkele operator kan tot 100 bakjes per minuut zelfstandig op het gewenste gewicht afwegen.

Interne training voor onderhoud en service

In Nederland en omliggende landen biedt ARCO mogelijkheden voor onderhoud en 24 uurs service op de gehele productielijn. Voor de machine die in Nieuw-Zeeland is verkocht, verzorgt ARCO interne trainingen aan technici van Meadow, zodat zij de machine goed kennen en zelf kunnen onderhouden.

Voordeel behaald bij Meadow Mushrooms

  • Besparing van 4% tot 6% op productieverlies
  • Lagere kostprijs per product
  • Capaciteit van één operator verhoogt tot 100 bakjes per minuut
  • Interne training voor onderhoud en service aan medewerkers Meadow Mushrooms
Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger.van.knippenberg@arco-solutions.nl

 

Naast de kostenbesparing door de weeglijn, besparen we ook veel kosten door de interne training van ARCO

Meadows Mushrooms