Hardware oplossingen voor productie automatisering

Onze hardware oplossingen dragen bij aan het praktisch inrichten van efficiëntere processen op het gebied van productie automatisering. Hierbij wordt de focus voornamelijk gelegd op de food- en logistics- sectoren. Door onze specialisatie in deze sectoren en de jarenlange ervaring die wij hierin hebben ontwikkeld, zijn we in staat om onze klanten hier op een gedetailleerd niveau in te adviseren. De oplossingen die wij hiervoor aanbieden zijn:

 • Horizontale transporteeroplossingen
 • Order picking oplossingen
 • Pallethandlingoplossingen
 • Print & Apply oplossingen
 • Robotoplossingen
 • Scanoplossingen
 • Sorteeroplossingen
 • Verpakkingsoplossingen
 • Verticale transporteeroplossingen
 • Weegoplossingen
Delta Robot in metaalindustrie
Perenlijn ARCO
Industriële robot ARCO
Cobot in actie

Software oplossingen voor productie automatisering

Als system integrator zijn we niet alleen gespecialiseerd in hardware oplossingen, maar bestaan onze diensten ook uit het aanbieden van software oplossingen. Software speelt binnen onze visie een grote (en steeds belangrijker wordende) rol binnen productie- en magazijn automatisering. Daarom blijven wij zowel onze hardware en software continu ontwikkelen, waardoor wij voor onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden met alle benodigde kennis verzameld onder één dak. Aanvullend op onze software- en hardware diensten hechten wij veel waarde aan research & development en ons innovatiecentrum. Door te blijven innoveren en optimaliseren kunnen we altijd de beste oplossingen voor productie automatisering bieden aan onze klanten.

Jean Pierre Bouwmans

Unieke oplossingen van ARCO

De robotoplossingen van ARCO onderscheiden zich van de concurrent door de volgende punten: 

 • Nieuwe robotoplossingen ontstaan vanuit klantvragen; 
 • Robotoplossingen zorgen altijd voor minder downtime en hogere verwerkingssnelheid; 
 • ARCO zorgt ervoor dat het systeem niet alleen een uitvoerende, maar ook altijd een controlerende functie heeft.    

ARCO voor oplossingen van A tot Z

Voor de branches Agri & Food en Supply Chain & Internal Logistics ontwikkelen wij robuuste, onderhoudsvriendelijke machines die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de klant. Onze ervaren medewerkers leveren projecten turnkey op, dus inclusief bewerking en besturing. Het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door specialisten met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor jou de meest optimale oplossing.

Daag ons uit

Bekijk al onze hardware-oplossingen

Wat onze klanten over ons zeggen

“We zagen veel commitment en doorzettingsvermogen. We moesten en zouden het eerste pakketje op de dag van de deadline over de baan krijgen en dat is ook gelukt. ARCO ging niet naar huis voordat het goed liep. Echt wel fijn dat ze dezelfde drive hadden als wij, het was een zeer prettige samenwerking.”

Saint Gobain Saint Gobain

”We zijn erg tevreden over de geautomatiseerde oplossing van ARCO en hoe dit perfect aansluit op onze picklijn. ARCO heeft van begin tot eind met ons meegedacht in de oplossing. We hebben een goede samenwerking gehad waarin klantgerichtheid centraal stond. Tijdens de implementatie hebben de monteurs netjes en zonder overlast gewerkt. We zullen zeker vaker terugkomen bij ARCO voor oplossingen.”  

Herbalife Nutrition Herbalife Nutrition
herbalife nutrition

”Als je gezamenlijk denkt in robotoplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket van aanvoer, wegen, verpakken en afvoeren en  de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte intra-logistieke installatie neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Scherpenhuizen Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

” Wij zijn erg blij dat we ARCO exclusieve distributie kunnen verlenen voor onze LED vitamine D-booster met de gepatenteerde LED2D technologie. De samenwerking opent wereldwijd nieuwe markten voor Luxidum en we profiteren van ARCO’s jarenlange ervaring op het gebied van productielijnen voor de champignon industrie. Deze samenwerking geeft ARCO op zijn beurt een portfolio van machines voor champignonverwerkers en producenten dat uniek is in de wereld.”

Paul Urbain Luxidum
Recensie Luxidum ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Innovatie - Jean Pierre en Stefan

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

 • Onze kennis is jouw kennis
 • Wij staan nooit stil
 • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op