Mogelijkheden orderpicking oplossingen

Orderpicking is een kritische succesfactor in het automatiseringsproces. Om het proces van orderpicking snel, flexibel, efficiënt en foutloos te laten verlopen heeft ARCO diverse opties die daarbij kunnen helpen. ARCO heeft volledig geautomatiseerde systemen ontwikkeld met slimme software die kunnen communiceren met bestaande warehouse-managementsystemen, voor zowel single- als multi orderpicking.

Het Pick-to-light systeem is een voorbeeld van zo’n automatisering om het orderpicking efficiënt en foutloos te laten verlopen, waardoor de snelheid van het picken wordt verhoogd en de uren worden gereduceerd. Dit systeem kan bij uitstek gebruikt worden voor alle orders.

We bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw single- of multi orderpick proces en organisatie. Daag ons uit om jouw orderpickproces te verbeteren.

Orderpicking oplossingen
Orderpicking oplossingen
Scanning logistiek
Orderpicking oplossingen
Orderpicking oplossingen

Voordelen van onze orderpicking oplossingen

De orderpicking oplossingen van ARCO bieden verschillende voordelen:

Effectiever werk
Operators hoeven niet meer door grote hallen te lopen om ieder product handmatig te picken. Met de orderpicking oplossingen van ARCO neemt dit proces minder tijd en minder ruimte in beslag.

Kleinere foutmarge
Doordat orders niet meer door medewerkers, maar door het Warehouse Control Systeem van ARCO worden geselecteerd en vervoerd, neemt de kans op fouten af tot een minimum.
Gegevensanalyse
Alle data worden niet alleen opgeslagen, maar ook geanalyseerd om het proces te blijven verbeteren.
Eenvoudige integratie
De orderpicking oplossingen van ARCO kunnen zowel in een nieuwe als in een bestaande lijn geïntegreerd worden.
order picking

Unieke oplossingen van ARCO

Wat de orderpicking oplossingen van ARCO uniek maakt: 

  • Slimme software die met de tijd mee blijft gaan; 
  • Taakverlichting voor de operators; 
  • Snellere verwerking van de orders;
  • Optimale ruimtebesparing.   

ARCO voor oplossingen van A tot Z

Voor de branches Agri & Food en Supply Chain & Internal Logistics ontwikkelen wij robuuste, onderhoudsvriendelijke machines die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de klant. Onze ervaren medewerkers leveren projecten turnkey op, dus inclusief bewerking en besturing. Het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door specialisten met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor jou de meest optimale oplossing.

Daag ons uit

Onze orderpicking oplossingen

Bekijk hieronder alle orderpicking oplossingen die ARCO te bieden heeft:

Bekijk onze andere hardware-oplossingen

Aanvullingen op onze hardware-oplossingen

We leveren naast onze totaal processen ook kleine installaties aan, die makkelijk te integreren zijn in een bestaand productieproces. We vinden het belangrijk dat we onze klanten elke mogelijkheid kunnen bieden, met de meest effectieve en efficiënte lijnen, de beste ondersteuning en de betrouwbaarste service.

Wat onze klanten over ons zeggen

“We zagen veel commitment en doorzettingsvermogen. We moesten en zouden het eerste pakketje op de dag van de deadline over de baan krijgen en dat is ook gelukt. ARCO ging niet naar huis voordat het goed liep. Echt wel fijn dat ze dezelfde drive hadden als wij, het was een zeer prettige samenwerking.”

Saint Gobain Saint Gobain

”We zijn erg tevreden over de geautomatiseerde oplossing van ARCO en hoe dit perfect aansluit op onze picklijn. ARCO heeft van begin tot eind met ons meegedacht in de oplossing. We hebben een goede samenwerking gehad waarin klantgerichtheid centraal stond. Tijdens de implementatie hebben de monteurs netjes en zonder overlast gewerkt. We zullen zeker vaker terugkomen bij ARCO voor oplossingen.”  

Herbalife Nutrition Herbalife Nutrition
herbalife nutrition

”Als je gezamenlijk denkt in robotoplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket van aanvoer, wegen, verpakken en afvoeren en  de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte intra-logistieke installatie neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Scherpenhuizen Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

” Wij zijn erg blij dat we ARCO exclusieve distributie kunnen verlenen voor onze LED vitamine D-booster met de gepatenteerde LED2D technologie. De samenwerking opent wereldwijd nieuwe markten voor Luxidum en we profiteren van ARCO’s jarenlange ervaring op het gebied van productielijnen voor de champignon industrie. Deze samenwerking geeft ARCO op zijn beurt een portfolio van machines voor champignonverwerkers en producenten dat uniek is in de wereld.”

Paul Urbain Luxidum
Recensie Luxidum ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel en Ger

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op