Maak je paddenstoelen gezonder 

Consumenten maken bij het kopen van voedingsmiddelen steeds vaker bewuste keuze voor gezonde voeding. Als champignonproducent kun je er dus voor zorgen dat consumenten jouw paddenstoelen kiezen, door jouw paddenstoelen op een natuurlijke wijze nog gezonder te maken dan ze al zijn. Dit proces kan volledig geautomatiseerd worden. 

Download hier de gratis whitepaper
Vitamine D booster

Meer vitamine D in een paddenstoel

Creëer een verhoogd vitamine D gehalte in de paddenstoelen, zónder dat deze paddenstoelen aan direct zonlicht worden blootgesteld.

De zogenoemde zonnevitamine zorgt niet alleen voor mineralisatie van botten en tanden, maar stimuleert daarnaast het immuunsysteem, vermindert ontstekingen en bevordert spierontwikkeling. 

Benieuwd naar deze ontwikkeling?

Download gratis onze whitepaper

Wat onze klanten in de Agri & Food markt over ons zeggen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte intra-logistieke installatie neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Scherpenhuizen Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket van aanvoer, wegen, verpakken en afvoeren en  de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel en Ger
Daag jij ons Agri & Food team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op