Greenwood Mushrooms toonaangevende speler in de Canadese champignon industrie

Greenwood Mushrooms Farm is een van de grootste verse champignonproducent van de Canadese provincie Ontario en een van de meest vooraanstaande champignonproducent in Noord-Amerika. Het bedrijf verhandelt zijn champignons onder het merk Windmill Farms in de provincies Ontario en Quebec. Champignons worden geleverd aan zowel retailers als groothandelaren in consumentenverpakking en grootverpakking. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt met een breed distributienetwerk in het oosten van Canada.

Download hier de gratis klantcase
Greenwood Mushroom Farm

Welke resultaten zijn er behaald bij Greenwood Mushrooms?

Benieuwd hoe Greenwood Mushrooms met één nieuw weegsysteem productverlies met 6% liet dalen? Lees alles over de weeglijn die ARCO bij Greenwood Mushrooms geïmplementeerd heeft in onze gratis klantcase.

 

Download de gratis klantcase

Wat onze klanten in de Agri & Food markt over ons zeggen

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte intra-logistieke installatie neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Scherpenhuizen Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket van aanvoer, wegen, verpakken en afvoeren en  de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel en Ger
Daag jij ons Agri & Food team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op