/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Automatisering

Automatisering van bedrijfsprocessen is een combinatie van betrouwbare mechanische installaties en intelligente software. Voor een soepel en storingsvrij bedrijfsproces is het essentieel dat beide goed op elkaar afgestemd zijn. ARCO beschikt over zowel mechanische engineers als software engineers die gespecialiseerd zijn om software en mechaniek uitstekend te laten samenwerken en het beste uit elke installatie te halen.

Goedlopende logistieke bedrijfsprocessen

ARCO levert als onderdeel van de complete installatie ook de besturingskasten en bijbehorende software. Onze software engineers zijn in staat om mechanische apparatuur uitstekend te laten samenwerken met intelligente software. Hierdoor worden bedrijfsprocessen tot in de perfectie geoptimaliseerd en haalt u het beste uit uw installatie.

Besturingen

De mate waarin productiefaciliteiten bedrijfszeker zijn, is voor een groot deel afhankelijk van de elektrische installatie. Engineers van ARCO hebben een nauwe samenwerking met de elektro engineers en ontwerpen altijd een optimale elektrische installatie voor uw productiefaciliteiten. Alle besturingskasten worden afgeleverd volgens normen van NEN 60204.

Service op afstand

Via een online verbinding kunt u uw productieprocessen  live volgen op uw PC, tablet en smartphone. Deze handige functionaliteit stelt u in staat om op afstand uw processen te monitoren en waar nodig bij te sturen. In geval van storing kunnen software engineers van ARCO op afstand het probleem identificeren en (tijdelijk) oplossen. Mocht er een monteur aanwezig zijn dan kan deze eenvoudig de oorzaak van het probleem vinden. Hierdoor wordt stilstand tijd tot een minimum beperkt.

Download de brochure ARCO automatisering

Data verzameling

Data verzameling is belangrijk om de productie te monitoren en goede data analyses te kunnen uitvoeren. De software in de machines van ARCO registeren verschillende variabelen zoals:

  • Capaciteit
  • Productiviteit
  • Productie tijd
  • Stilstand tijd
  • Oorzaak van stilstand

Door goede data analyse kan de installatie geoptimaliseerd worden waardoor productiviteit stijgt, de kosten dalen en de kwaliteit van uw product verbetert. Middels een eenvoudig te bedienen touchscreen kunnen medewerkers de prestaties van de installatie uitlezen en vergelijken. In geval van storing geeft het systeem commando’s zodat medewerkers storingen zelf kunnen verhelpen. Daarnaast geeft de machine aan wanneer onderhoud gepleegd moet worden, onderdelen vervangen moeten worden of het proces anders ingericht dient te worden. Uw  machines worden efficiënter en effectiever!

Paul Albers

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Albers via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar paul.albers@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten