Onze klanten

afvalband arco

Onze waste conveyors

Voor het afvoeren van verschillende soorten afval heeft ARCO waste conveyors ontwikkeld in diverse uitvoeringen, elk gefocust op specifieke soorten afval. Zo leveren wij onder andere karton afvoerbanden waarmee het afval naar de machine kan worden getransporteerd die de afvalverwerking voor zijn rekening neemt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan containers of shredders. Het is essentieel om deze processen goed in te richten, zodat afval afgevoerd kan worden in een geautomatiseerd proces en het afval zich nergens ophoopt.

Ontdek onze waste conveyors
snijmolen

Voordelen van karton afvoerbanden

Er zijn diverse voordelen aan het gebruik van ARCO waste conveyors voor karton of ander afvalmateriaal. Allereerst zorgt het voor directe afvoer van het afval naar een container. Dit houdt in dat niet iedere werkplek voorzien hoeft te worden van een eigen afvalstroom. De gehele stroom wordt direct op één centrale plek verzameld. Onze modulaire systemen zijn in elke vorm of hoek verkrijgbaar, dus er is altijd een ARCO oplossing op maat voor jouw specifieke bedrijfsruimte. Daarnaast kan een afvoerband worden geïntegreerd in jouw bestaande processen. Het is dus niet nodig om hier jouw complete bedrijfsprocessen voor aan te passen. Daarnaast is het afvoeren van afval met ARCO oplossingen energie-efficiënt en kan het verwerkt worden in een geautomatiseerd proces.

Karton afvoerbanden nodig?

Voor de verschillende branches ontwikkelen wij robuuste, onderhoudsvriendelijke afvoerbanden voor de afvoer van afvalmateriaal. Deze worden specifiek afgestemd op de wensen van de klant. Het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door specialisten met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor jou de meest optimale oplossing.

Bekijk de hardware oplossingen voor karton afvoerbanden

Aanvullingen op onze hardware oplossingen

Naast de totaalprocessen binnen ons breed aanbod aan hardware oplossingen leveren wij ook kleine installaties aan die makkelijk te integreren zijn in een bestaand productieproces. We vinden het belangrijk dat we onze klanten elke mogelijkheid kunnen bieden, met de meest effectieve en efficiënte lijnen, de beste ondersteuning en de meest betrouwbare service.

Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel en Ger
Daag jij ons Supply Chain & Internal Logistics team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op