Onze klanten

Stelling met dozen

Voordelen van onze cross-dock oplossingen

Er zijn uiteraard verschillende voordelen die bijkomend gevolg zijn van het gebruik van de cross-dock oplossingen van ARCO. ARCO biedt diverse oplossingen om het lossen van containers of trailers efficiënter en ergonomischer te maken. In combinatie met deze oplossing kan een container met gemixte dozen automatisch gesorteerd worden op de juiste bestemming. Dit zorgt voor een nauwkeuriger proces en scheelt enorm in het uitzoekwerk van de dozen. Elke doos kan direct op de juiste bestemming gesorteerd worden en zelfs automatisch gepalletiseerd worden. Volle pallets worden automatisch afgevoerd en gewikkeld en zijn vervolgens klaar voor transport.

Daag ons uit
Inbound installatie

Wil jij ook een cross-dock oplossing?

Voor de branches Agri & Food en Supply Chain & Internal Logistics ontwikkelen wij cross-dock oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de klant. Onze ervaren medewerkers leveren projecten turnkey op, dus inclusief bewerking en besturing van de verpakkingsoplossingen. Het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door specialisten met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor jou de meest optimale oplossing.

Daag ons uit

Bekijk de hardware oplossingen voor cross-dock oplossingen

Aanvullingen op onze hardware oplossingen

We leveren naast onze totaal processen ook kleine installaties aan, die makkelijk te integreren zijn in een bestaand productieproces. We vinden het belangrijk dat we onze klanten elke mogelijkheid kunnen bieden, met de meest effectieve en efficiënte lijnen, de beste ondersteuning en de betrouwbaarste service.

Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel en Ger
Daag jij ons Supply Chain & Internal Logistics team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op