/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Sorting

Er worden dagelijks miljoenen pakketjes gesorteerd en verstuurd via grote postorderbedrijven. ARCO bouwt complete material handling-installaties waarbij pakketten, dozen, enveloppen, kisten en zakken door middel van een sorteerlijn volledig automatisch worden gesorteerd over vele honderden uitgangen.

Snelheid is voor veel postorderbedrijven een belangrijk criterium. Met de systemen van ARCO worden alle binnengekomen pakketten in mum van tijd gesorteerd en kan de koerier snel op weg. Afhankelijk van de benodigde capaciteit lopen pakketten langs meer dan 180 uitgangen. Er worden snelheden gehaald van 1,6 meter per seconde. Pakketten, kisten en enveloppen die zich op de transportband bevinden, worden op het juiste moment in een uitgang getransporteerd, zonder dat kwetsbare enveloppen beschadigd raken door kisten of dozen. De sorteersystemen van ARCO sorteren meer dan 8.500 parts per uur, afhankelijk van de gevraagde capaciteit en het aantal aanvoerbanden. Dergelijke sorteeroplossingen worden geheel naar wens van de klant ontworpen. Een projectteam zorgt ervoor dat de best mogelijke oplossing wordt ontwikkeld op basis van de wensen van de opdrachtgever, de producteigenschappen en de benodigde capaciteit.

Door middel van een Service Level Agreement (SLA) biedt ARCO de mogelijkheid om de klant geheel te ontzorgen wat betreft de onderhoud van de installatie. Een onderhoudsplan en een halfjaarlijkse inspectie door een gespecialiseerde monteur zorgen er voor dat onvolkomenheden en slijtage vroegtijdig worden vastgesteld. ARCO garandeert een up-time van 96% van de operationele uren en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Mocht een storing niet op afstand kunnen worden opgelost, komt er een monteur de storing op locatie oplossen.

Diverse sorteeroplossingen

Het kiezen van de juiste sorteeroplossing is een uitermate belangrijke beslissing. De keuze is afhankelijk van verschillende criteria zoals de vereiste snelheid, eigenschappen van het product en de beschikbare ruimte. Mogelijke oplossingen zijn bijvoorbeeld de toepassing van een crossbelt sorter, push sorter, string sorter en de pop-up sorter. De specialisten van ARCO adviseren u graag over welke sorteeroplossing het beste past in uw specifieke situatie. Onderstaand verschillende sorteeroplossingen met bijbehorende capaciteit:

Daarnaast biedt ARCO op elke sorteeroplossing barcode / QR code scanning, Print & apply, weegoplossingen, volume scanning en dozensluiters. Laat u adviseren door de specialisten van ARCO.

 

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten

Referenties

Foot Locker

Referenties

DHL