/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Service Level Agreement

U krijgt bij ARCO de mogelijkheid tot het afsluiten van een Service Level Agreement. ARCO biedt service levels op 3 verschillende niveaus om machines en installaties periodiek en preventief te onderhouden. Samen met een op maat gemaakt onderhoudsplan en tijdig inspectief onderhoud zal uw ARCO machine of ARCO productielijn optimaal blijven presteren.

Een onderhoudsplan en halfjaarlijkse inspectie door een van onze technische specialisten zorgt ervoor dat onvolkomenheden en slijtage vroegtijdig opgemerkt worden. Afhankelijk van de overeenkomst garandeert ARCO een uptime van machines en installaties tot 96% van de operationele uren. Daarnaast staat er 24 uur per dag, 7 dagen per week een servicemonteur voor u klaar om storingen op te lossen. Wanneer een probleem niet op afstand kan worden opgelost, komt er een gespecialiseerde monteur naar u toe om het probleem te plaatse op te lossen.

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten

Wat u van ons mag verwachten

Referenties

Foot Locker

Referenties

Scherpenhuizen