/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Print & apply units

Om orders in uw magazijn te kunnen volgen is het vereist dat elk product, krat en doos voorzien is van een unieke code of label. Het toepassen van labels is een volledig geautomatiseerd proces. ARCO levert hardware en software voor het coderen, labelen en scannen.

De systemen voor het coderen, labelen en scannen worden gekoppeld aan uw voorraad management systemen (WMS / WCS). Zodra inkomende producten zijn geëtiketteerd en gecodeerd, zijn ze klaar om in uw magazijn te worden opgenomen. Hierdoor kunnen voorraden automatisch worden beheerd.

Uiteraard worden ook uitgaande goederen geëtiketteerd. Voor het etiketteren of aanbrengen van verzend labels biedt ARCO een groot aantal standaard oplossingen. Welke oplossing het beste past in uw specifieke situatie is afhankelijk van diverse factoren zoals benodigde capaciteit, fysieke eigenschappen van het product en de beschikbare ruimte. De specialisten van ARCO adviseren u graag over welke oplossingen het beste presteren in uw specifieke situatie. 

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten