/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Order picking

Order picking processen moeten  zowel snel als flexibel zijn. Hiervoor heeft ARCO volledig geautomatiseerd systeem ontwikkeld met slimme software die communiceert met uw bestaande warehouse-managementsysteem. Het Pick-to-light order picking systeem is een voorbeeld van een intelligente automatiseeringsoplossing om het orderpicking proces efficient en foutloos te laten verlopen.

Order picking is een kritische succesfactor in het automatiseringsproces. Om het order pick proces efficient en foutloos te laten verlopen heeft ARCO diverse opties die daarbij kunnen helpen zoals het pick-to-light systeen. Door barcode scanning en de pick-to-light displays kunnen orderpickers de pick locaties en de aantallen zien. Het systeem onderscheid zich door het gebruiksgemak en is perfect inzetbaar voor bedrijven in de e-commerce. Door een efficient en foutloos order pick systeem wordt de capaciteit verhoogd en worden kosten bespaard.

De engineers van ARCO ontwerpen en construeren slimme systemen voor onder andere het inpakken, ontpakken, verpakken en labelen van uw producten, het vouwen van dozen, integratie en scheiding van afvalstromen, controlewegingen en dozen vouwen. Daarnaast speelt sorteren een belangrijke rol. ARCO bouwt sorteer oplossingen voor iedere gewenste snelheid. Zo hebben we voor lage snelheid pushers en transferunits, voor middelhoge snelheid pop-up sorters en onze stringsorter, en voor hoge snelheid shoe sorters, tray sorters en crossbelt sorters. De specialisten van ARCO zijn bedreven in het ontwerpen en construeren van volledige warehousesystemen inclusief slimme software.

Er zijn diverse specialismen die ingezet worden om orderpick processen efficienter en effectiever te laten verlopen. ARCO is gespecialiseerd in:

Download voorbeeld Pick-to-light systeem

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten

Referenties

Foot Locker

Referenties

DHL