/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Pick-to-light

Het automatiseren van het order picking proces is een onmisbare succesfactor in magazijnautomatisering. Het pick-to-light systeem is een voorbeeld van een intelligente geautomatiseerde oplossing voor het bereiken van foutloze en efficiënte order picking.

Door het gebruik van barcode scanning en pick-to-light displays kunnen order pickers de hoeveelheid en de locatie in een oogopslag zien. Bestellingen lopen via transportbanden naar de volgende stap in het proces. Het systeem is ideaal voor bedrijven in e-commerce en is makkelijk te gebruiken en te implementeren. Het pick-to-light systeem vermindert de kosten, vermindert pick- fouten, verhoogt de capaciteit en efficiëntie.

ARCO levert diverse systemen voor orderpicking zoals pick-to-light en put-to-light systemen. Pick-to-light systemen worden gekoppeld met de warehouse management systemen (WMS / WCS) zodat orderinformatie en voorraadinformatie digitaal beschikbaar is. Meer informatie over orderpick systemen? Neem contact op met een van onze specialisten. Wij adviseren graag vrijblijvend welk systeem het beste functioneert voor uw specifieke toepassing.

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten