/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Palletlift

ARCO gespecialiseerd in pallethandling en het verplaatsen van pallets, kratten en halffabrikaten. Wij beschikken over diverse oplossingen voor het horizontaal verplaatsen van pallets. Om volledig geautomatiseerd pallets te verplaatsen worden in veel gevallen palletliften ingezet. Palletliften kunnen bijvoorbeeld worden geinstalleerd in palletbanen en achter palletiseermachines.

Een palletlift wordt gebruik voor het verticaal transport van zowel lege als beladen pallets. Het is mogelijk om een palletlift in te zetten voor transport naar een andere etage. Middels een vorkheftruck kan de pallet in- en uit de palletlift worden genomen. ARCO levert palletliften in gelakt staal en RVS.

ARCO beschikt over verschillende standaard palletliften voor verschillende type pallets. Daarnaast heeft ARCO een oplossing om pallets met varierende afmetingen in hoogte te verplaatsen. Meer informatie over de palletlift en andere oplossingen die ARCO biedt? Neem contact met ons op via +31 (0)88-006 5300 of stuur een e-mail naar info@arco-solutions.nl.

Albert Vermeulen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Albert Vermeulen via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar albert.vermeulen@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten