/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Mededeling; maatregelen m.b.t. het Coronavirus

/
Maandag 23 maart 2020

Het beperken van de verspreiding van het coronavirus heeft bij ARCO hoge prioriteit, daarom hanteren wij binnen ons bedrijf aangepaste omgangsregels. Dit doen wij in lijn met de landelijke RIVM-richtlijnen. Met deze maatregelen trachten wij verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Wat betekent dat:

Kantoren
ARCO blijft volop in de running en is optimaal bereikbaar om u van dienst te kunnen zijn. Door de beperkte bezetting op onze kantoren kan het voorkomen dat wij niet zo snel reageren als u van ons gewend bent. Daarnaast minimaliseren wij leveranciersbezoeken en klantbezoeken. We stellen hierbij de gezondheid van eenieder boven alles.

Informatie met betrekking tot werkzaamheden op locatie
Reeds geplande werkzaamheden gaan allemaal door. Om u en onze medewerkers te beschermen hebben wij ook passende hygiëne maatregelen genomen met betrekking tot werkzaamheden op locatie. Zo zullen onze medewerkers hun eigen meegenomen lunch nuttigen op een rustige plek of in onze bussen. Daarnaast hebben wij onze bussen ook voorzien van extra desinfectiemiddelen.

Als geplande werkzaamheden op locatie géén doorgang kunnen vinden, vragen wij u tijdig contact met ons op te nemen via telefoonnummer +31 (0)88-006 5300.

Tot slot vragen wij u om zelf ook alle geldende RIVM-richtlijnen in acht te nemen en bij griep, koorts of verkoudheid een bezoek aan ons bedrijf uit te stellen. Ook als u al een afspraak heeft, neem gerust contact met ons op om deze te verzetten.

Bedankt voor uw begrip.

Namens directie en medewerkers Arco-Solutions