/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Maak kennis met ARCO tijdens de Fruit Logistica 2017

/
Woensdag 25 januari 2017

Volgende week presenteert ARCO de nieuwste innovaties op gebied van afwegen en verpakken van groenten en fruit tijdens de FRUIT Logistica 2017 in Berlijn. Het is met name voor bedrijven en klanten actief in Food en Agro business uitermate interessant om hier een kijkje te komen nemen. De beurs zal plaats vinden in Messe Berlin, Duitsland. Graag nodigen wij u uit om ons op deze beurs te bezoeken en de mogelijkheden op het gebied van weeg- en verpakkingssystemen, - specifiek voor uw branche – te komen bekijken.

In een 60 vierkante meter grote stand tonen wij onze nieuwste oplossingen voor het efficiënt transporteren, sorteren, afwegen en etiketteren van groenten en fruit. We bespreken graag met u de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. U kunt ons vinden in Hal 7.1b, stand B-05.

Efficiënte weegoplossingen

ARCO presenteert tijdens de Fruit Logistica 2017 de nieuwste innovaties op het gebied van het afwegen van champignons, zacht fruit en hard fruit. In totaal worden 3 weeglijnen gepresenteerd die telers helpen om groenten en fruit in een razend tempo en met de nauwkeurigste precisie af te wegen.  

Coding en labelling

Naast de machines van ARCO is de stand ook uitgerust met machines van De Koningh Coding & Labelling, specialist in coderen en etiketteren. De codering- en labellingmachines zijn een mooie aanvulling op de totaaloplossingen die ARCO biedt.

Totaaloplossing afwegen

Dient uw groente, fruit of bijvoorbeeld vlees in de verpakking te worden gewogen? Wij presenteren u graag ons nieuwste weeg-prijs-systeem namelijk, de ARCO weegmachine! Onze specialisten Albert Vermeulen, Ger van Knippenberg en Wim Kromhout zullen u met veel plezier te woord staan over deze innovatieve oplossing die u veel voordeel zal bieden. Tevens kunt u tijdens de Fruit Logistica ook kennismaken met onze in- en uitweeg systemen, die in combinatie met de management software de perfecte oplossing zijn voor alle producten die handmatig worden verwerkt. Het resultaat: Maximaal rendement, minimale give-away.

Wij verwelkomen u graag!

Wij ontvangen u graag op 8, 9 en 10 februari 2017 op de Fruit Logistica in Berlijn in hal 7.1b, stand B-06. Meer informatie over ARCO en de diversiteit die wij bieden in onze producten en diensten, kunt u vinden op onze website. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met de verkoopafdeling via T: 088-006 5300 of info@arco-solutions.nl voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen. Klik hier voor meer informatie over de beurs en neem contact met ons op voor gratis entree tickets. Tot ziens op de stand van ARCO!