/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Laat u verrassen door Arco bij Fruit Logistica

/
Donderdag 23 januari 2020

Het is bijna zover! Op 5, 6 en 7 februari 2020 vindt de Fruit Logistica beurs in Berlijn plaats. De jaarlijks terugkerende, succesvolle, toonaangevende internationale handelsbeurs Fruit Logistica is 's werelds enige en belangrijkste ontmoetingsplaats voor inkopers van groenten en fruit. Fruit Logistica verrast en inspireert inkopers met boordevol verse ideeën en kansen.

Natuurlijk mag ARCO bij dit inspirerende evenement niet ontbreken. Met een stand van ruim 120 vierkante meter zullen wij onze nieuwste machine - The number 1 soft fruit weighing machine - voor het efficiënt transporteren, sorteren, afwegen en etiketteren van groenten en fruit tonen.

Daarnaast worden er live demonstraties gegeven van de nieuwste technieken op het gebied van zacht fruit wegen en verpakken. Ook zal Koningh Coding & Labeling specialist in coderen en etiketteren, aanwezig zijn om hun kennis en expertise met u te delen.

Kortom; breng gezellig een bezoekje aan onze stand C-04, hall 9 en laat je inspireren door onze specialisten Albert Vermeulen, Ger van Knippenberg en Emiel Lacet. Want er is namelijk geen betere manier om onze innovatieve, duurzame en effectieve machines aan u te laten zien dan tijdens de Fruit Logisticabeurs.