/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Uitbreiding bedrijfspand ARCO met 600m2

Vrijdag 08 juli 2016

Op 11 juli 2016 neemt ARCO, gevestigd in Horst aan de Maas, een extra productieruimte van 600m2 in gebruik, die extra ruimte en capaciteit biedt om meer turnkey oplossingen te realiseren.

Eind 2014 werd de laatste hand gelegd aan eerdere uitbreidingen aan het pand van de ACB Group, waar ARCO onderdeel van uitmaakt. Door de groei van ARCO, specialist in productie- en procesoptimalisatie,  blijkt de productiehal nu te klein zodat uitbreiding nodig is. Onlangs is een tijdelijke oplossing van 600 vierkante meter productieruimte gerealiseerd.

Uitbreiding is tijdelijke oplossing

Naar verwachting zal de tijdelijke oplossing niet groot genoeg zijn om de toekomstige groei op te kunnen vangen. “Door groeiende vraag naar automatiseringsoplossingen en de toegenomen schaalgrote van projecten sluit ik niet uit dat we binnen enkele jaren wederom het pand moeten uitbreiden” aldus directeur Albert Vermeulen.

Innovatie

ARCO is een bedrijf dat zich begeeft op de grens tussen het visioen en het technisch haalbare. Vermeulen stelt: “Innovatie is een van onze kernwaarden. State-of-the-art productiefaciliteiten en kwalitatief hoogwaardige medewerkers zijn cruciaal om in de markt voorop te blijven lopen.” Medio juli verwacht de directie van ARCO de extra productieruimte in gebruik te kunnen nemen. De ruimte zal voornamelijk worden gebruikt voor assemblage werkzaamheden en testopstellingen voor bijvoorbeeld sorteersystemen en automated warehouse oplossingen.

ACB Group

ACB Group, gevestigd in Horst aan de Maas, optimaliseert en realiseert sinds 1994 transportbanden, transportbandinstallaties en procesoptimalisaties. ACB Group bestaat uit twee ondernemingen: ARCO en ACB Transportbanden & Onderdelen. Het bedrijf telt 90 medewerkers.