/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Bezoek ARCO tijdens Fruit Logistica in Berlijn 2019

/
Woensdag 19 december 2018

ARCO is present tijdens de Fruit Logistica beurs in Messe Berlin op 6, 7, en 8 februari 2019. In onze stand van ruim 120 vierkante meter tonen wij onze nieuwste machines voor het efficiënt transporteren, sorteren, afwegen en etiketteren van groenten en fruit. Daarnaast worden live demonstraties gegeven van de nieuwste technieken op het gebied van pallet handling, kanteltechniek, dispensers en mangement software. We bespreken graag met u de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ons vinden in Hal 9, Stand F-04.

Totaaloplossingen

De Koningh Coding & Labeling, specialist in coderen en etiketteren, is aanwezig om hun kennis en expertise te delen. Zij sluiten mooi aan bij de totaaloplossingen die ARCO biedt. Op onze stand presenteren we 3 van onze nieuwste innovaties, namelijk triple deck systeem waarmee bijvoorbeeld tomaten eenvoudig en efficiënt afgeogen kunnen worden. Daarnaast presenteert ARCO een champignon weeglijn voor het snel en efficiënt afwegen van champignons. De derde en nieuwste oplossing is de innovatieve en intelligente weegoplossing voor zacht fruit. Aardbeien, frambozen en blauwe bessen kunnen in de verpakking op exact gewicht worden afgewogen.

Onze specialisten Albert Vermeulen en Ger van Knippenberg staan u graag te woord over de nieuwste innovaties in de markt van Agri & Food. Vragen over ARCO en de Fruit Logistica beurs of gratis entree tickets? Neem contact met ons op.