/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Bezoek ARCO tijdens Fruit Logistica in Berlijn

/
Vrijdag 16 december 2016

ARCO is met een eigen stand present tijdens de Fruit Logistica beurs in Messe Berlin op 8, 9 en 10 februari 2017. In onze stand van ruim 60 vierkante meter tonen wij onze nieuwste machines voor het efficiënt transporteren, sorteren, afwegen en etiketteren van groenten en fruit. We bespreken graag met u de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. U kunt ons vinden in Hal 7.1b, stand B-05.

Totaaloplossingen

De Koningh Coding & Labeling, specialist in coderen en etiketteren, is aanwezig om hun kennis en expertise te delen. Zij sluiten mooi aan bij de totaaloplossingen die ARCO biedt. Op onze stand presenteren we 3 van onze nieuwste innovaties, namelijk een Triple Deck Systeem waarmee hardfruit en groenten (bijvoorbeeld tomaten) efficiënt en eenvoudig afgewogen worden. Daarnaast presenteert ARCO een champignon weeglijn voor het snel en efficiënt afwegen van champignons. De derde en nieuwste oplossing is de innovatieve en intelligente weegoplossing voor zacht fruit. Aardbeien, frambozen en blauwe bessen kunnen in de verpakking op exact gewicht worden afgewogen.

Onze specialisten Albert Vermeulen en Ger van Knippenberg staan u graag te woord over de nieuwste innovaties in de markt van Agri & Food. Vragen over ARCO en de Fruit Logistica beurs? Neem contact met ons op.