/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Bezoek ARCO tijdens Fruit Logistica in Berlijn 2020

/
Woensdag 04 december 2019

Op 5, 6 en 7 februari 2020 vindt de Fruit Logistica beurs in Messe Berlin plaats. ARCO zal hier aanwezig zijn met een stand van ruim 120 vierkante meter. Hier tonen wij onze nieuwste machines voor het efficiënt transporteren, sorteren, afwegen en etiketteren van groenten en fruit. Daarnaast worden er live demonstraties gegeven van de nieuwste technieken op het gebied van pallet handling, kanteltechniek, dispensers en management software. We bespreken graag met u de nieuwste ontwikkelingen in Hal 9, Stand C-04.

Totaaloplossingen

De Koningh Coding & Labeling, specialist in coderen en etiketteren, is aanwezig om hun kennis en expertise te delen. Zij sluiten mooi aan bij de totaaloplossingen die ARCO biedt. In onze stand presenteren we 3 van onze nieuwste innovaties, namelijk triple deck systeem waarmee bijvoorbeeld tomaten eenvoudig en efficiënt afgewogen kunnen worden. Daarnaast presenteert ARCO een champignon weeglijn voor het snel en efficiënt afwegen van champignons. De derde en nieuwste oplossing is de innovatieve en intelligente weegoplossing voor zacht fruit. Aardbeien, frambozen en blauwe bessen kunnen in de verpakking op exact gewicht worden afgewogen.

Onze specialisten Albert Vermeulen en Ger van Knippenberg staan u graag te woord over de nieuwste innovaties in de markt van Agri & Food. Vragen over ARCO en de Fruit Logistica beurs of gratis entree tickets? Neem contact met ons op.