/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Bunker trilgoten

Bunker trilgoten worden toegepast voor het transporteren, doseren en bestrooien van een scala aan (stort)producten vanuit silo’s of bunkers. Denk hierbij aan: grint, zand, huisvuil, kunstmest en poeders. Ze worden onder andere gebruikt bij staalfabrikanten, chemische bedrijven, voedingsmiddelen fabrikanten en zand/grind verwerkers. De triltechniek speelt een belangrijke rol in een automatische productaanvoer bij veel geautomatiseerde processen.

Toepassing Bunker trilgoten

Bunker trilgoten hangen met een inloop-geleide schoen aan een bunker en/of silo. Deze inloop-geleide schoen zorgt ervoor dat de trilgoot ‘bunker-ontlast’ wordt. Dit betekent dat niet het gehele gewicht van de inhoud van de bunker en/of silo op de trilgoot drukt. Hierdoor zal de transportsnelheid van de trilgoot gelijk blijven ook al wordt de inhoud van de bunker/silo minder. De bunker is ook voorzien van een bunkertrekgoot. Dit wordt toegepast om de inhoud van een bunker/silo regelbaar uit een bunker te trekken. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige flow van het materiaal naar de volgende stappen in uw productieproces.

Afmetingen van de bunkers worden op maat gemaakt naar de gewenste inhoud en output.

Voordelen Bunker trilgoten

  • Kunnen op klantspecifieke eisen geproduceerd worden;
  • Onderhoudsarm;
  • Leverbaar in staal en RVS;
  • Hoge product temperaturen doorstaan;
  • Energiezuinig;
  • Geen vervuiling van de omgeving;
  • Zekere en veilige investering.

Mogelijkheden Bunker trilgoten

Voor meer informatie en/of mogelijkheden over bunker trilgoten adviseren wij u vrijblijvend een (telefoon)gesprek aan te gaan met een van onze specialisten. Onze specialisten zullen samen met u bespreken welke mogelijkheden en onmogelijkheden van toepassing zijn binnen uw organisatie of afdeling.

Paul Albers

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Albers via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar paul.albers@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten