/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Snijmolens

ARCO heeft een ruim assortiment in snijmolens oftewel shredders, namelijk: 1 Asser shredders, 2 Asser shredders en 4 Asser shredders. De snijmolens kunnen voor iedere klant en iedere situatie worden ingezet.

1 Asser Shredders

Een 1 Asser shredder is een snijmolen dat het product verkleint met behulp van één trage, stil lopende, zeshoekige werk-as met een vast tegen-mes. Het ontwerp van de 1 Asser shredder is compact dankzij de robuust, gelaste constructie. Het is mogelijk om de gebruikte snijschijven van de shredder afzonderlijk van elkaar uit te wisselen. De molen is trillingvrij.

De 1 Asser shredder heeft een goed opnamegedrag, zelfs grote elementen worden gemakkelijk opgenomen. Dat wil zeggen dat er weinig tot geen goederen worden overgeslagen tijdens het vermalen/verkleinen of recyclen van de goederen. De inzet van de shredder zorgt tot slot voor een hoge mate van verbrijzeling in het verminderingsproces van verschillende soorten bulkgoederen.

Voordelen:

  • Lage onderhoudsfrequentie;
  • Lange levensduur;
  • Lage onderhoudskosten;
  • Lage energiekosten.

2 Asser Shredders

De 2 Asser shredder is een snijmolen die werkzaam is met twee trage, stil lopende zeshoekige werk-assen. De shredder is gemakkelijk in te bouwen in reeds bestaande lijnen of te implementeren bij het realiseren van een nieuwe totaaloplossing. De snijschijven zijn afzonderlijk van elkaar uitwisselbaar. Door de werking van de shredder in combinatie met een geperforeerd scherm blijft het materiaal zo lang zitten in de snijeenheid totdat de deeltjesgrootte op de juiste omvang zijn verkleind voordat ze verder gaan in het interne proces.

Voordelen:

  • Lage trillingen;
  • Weinig onderhoud;
  • Geringe onderhoudskosten;
  • Lage energiekosten;
  • Inzetbaar voor bulkgoederen of recycling van industrieel afval.

4 Asser Shredders

De 4 Asser shredder voert net zoals de 1 en 2 Asser shredders de vermindering/verkleinings- en recycling werkzaamheden uit. Dit gebeurt met behulp van een 4 trage, stil lopende zeshoekige werk-as. Net zoals de andere 2 shredders is er ook aan deze shredder door de lage trillingen weinig onderhoud nodig. Ook de energiekosten zijn laag. De materialen in de 4 Asser shredder blijven net zolang zitten in de snijeenheid totdat de deeltjesgrootte onder de gat-diameter zakken en pas dan worden ontladen en verder gaan in het proces.

Mogelijkheden

Betrouwbare en duurzame shreddertechnologie vereist planning, technische kennis en ervaring. Als internationale leverancier van shreddermachines en complete systemen voor industriële toepassingen is ARCO uw ideale partner voor een breed scala aan shredderoperaties. Alle Shreddermachines kunnen op maat gemaakt worden. Voor advies neem gerust contact met ons op.

Paul Albers

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Albers via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar paul.albers@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten