/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Pallet ontstapelaar

Met onze eenvoudige en robuuste pallet ontstapelaar kunnen pallets worden gestapeld en ontstapeld. De hoogte en breedtes van de stapels is eenvoudig instelbaar. Onze stapelaar kan zowel worden toegepast voor rollerbaansystemen, kettingbanen alsook voor transportbandsystemen.

Toepassing Pallet ontstapelaar

Palletstapels kunnen in de ontstapelaar worden aangevoerd via bijvoorbeeld een rollenbaan, waarna de ontstapelaar de palletstapel van de onderste pallet zal afnemen. Als de onderste pallet weg is, zal de ontstapelaar een volgende pallet ontstapelen. De pallet ontstapelaar kan aan de zijkanten voorzien worden van een hekwerk in verband met de valveiligheid voor uw medewerkers.

Voordelen Pallet ontstapelaar

  • Maximale belading: 800kg
  • Verstelling: manueel of geheel elektrisch

Mogelijkheden Pallet ontstapelaar

Voor meer informatie en/of mogelijkheden over de pallet ontstapelaar adviseren wij u een vrijblijvend gesprek aan te gaan met een van onze specialisten. Onze specialisten zullen samen met u uw huidig productieproces analyseren en daarin bespreken welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn binnen uw organisatie of afdeling.

Paul Albers

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Albers via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar paul.albers@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten